Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» ο «Τάφος του Ινδού»

«Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» ο «Τάφος του Ινδού»

Την πρόθεσή του να μετονομάσει σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας γνωστοποίησε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο Δημήτρης Μπαλτάκος. Στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει δοθεί το όνομα του επί σειρά ετών προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ ο αδελφός του Παύλου, Θανάσης, εκτός από συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ, διατέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Την πρόθεσή του να μετονομάσει σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας γνωστοποίησε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγραψε συγκεκριμένα: «Πριν από λίγο καιρό, λόγω κακής κατασκευής, η ταμπέλα της εισόδου του »Τάφου του Ινδού» έπεσε. Έχω την ευχάριστη υποχρέωση να αναλάβω προσωπικά την αποκατάσταση της. Ταυτόχρονα διορθώνω μια, εκ παραδρομής, ιστορική αδικία. Το κλειστό γυμναστήριο θα ονομάζεται εφ’εξής «Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος». Ιστορικοί ηγέτες, Ιστορικό Γυμναστήριο», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει δοθεί το όνομα του επί σειρά ετών προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ ο αδελφός του Παύλου, Θανάσης, εκτός από συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ, διατέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024