Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς vs Ναδάλ στους «4» του Open της Μαδρίτης

Τζόκοβιτς vs Ναδάλ στους «4» του Open της Μαδρίτης

Το... τρένο Ράφα Ναδάλ δε σταμάτησε ούτε στους προημιτελικούς του τουρνουά Open της Μαδρίτης. Ο Ισπανός νίκησε με 2-0 σετ τον Νταβίντ Γκοφέν και στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που δε βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση.

Το… τρένο Ράφα Ναδάλ δε σταμάτησε ούτε στους προημιτελικούς του τουρνουά Open της Μαδρίτης. Ο Ισπανός νίκησε με 2-0 σετ τον Νταβίντ Γκοφέν και στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που δε βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση.

Ο βασιλιάς στο χωμάτινο κορτ επικράτησε με 7-6 (3), 6-2 επί του 26χρονου Βέλγου και, πλέον, έφτασε τις 13 σερί νίκες στο αγαπημένο του χώμα, έχοντας χάσει μόνο δύο σετ! Ο 30χρονος τενίστας, μετά τους τίτλους σε Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη δείχνει πανέτοιμος να πανηγυρίσει για άλλη μια φορά μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο ημιτελικός αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί ο Ναδάλ να βρίσκεται σαφώς σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Σέρβο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο «Νολε» μετρά επτά διαδοχικές νίκες επί του μεγάλου αντιπάλου του.

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήρε και ο Πάμπλο Κούεβας, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του νεαρού Σάσα Ζβέρεφ (3-6, 6-0, 6-4) και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι ανάμεσα στον Μπόρνα Τσόριτς και στον Ντόμινικ Τιμ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024