Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στους άντρες

Περίπατος του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στους άντρες

Ο Ολυμπιακός έκανε με άνεση το 2-0 νίκες επί της Βουλιαγμένης, στη σειρά των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, και τη Δευτέρα (20:00) στον Πειραιά αναμένται να «σφραγίσει» τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο του και τέταρτο με το απόλυτο νιικών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 11-5 του ΝΟΒ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και χωρίς να αφήσουν την ομάδα του Κώστα Λούδη να πιστέψει ούτε για μία στιγμή πως θα μπορούσε να τους κοντράρει. Ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε τέσσερα γκολ για τους πρωταθλητές, που είχαν και πολύ καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (7/10).

Ο Ολυμπιακός έκανε με άνεση το 2-0 νίκες επί της Βουλιαγμένης, στη σειρά των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, και τη Δευτέρα (20:00) στον Πειραιά αναμένται να «σφραγίσει» τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο του και τέταρτο με το απόλυτο νιικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 11-5 του ΝΟΒ, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και χωρίς να αφήσουν την ομάδα του Κώστα Λούδη να πιστέψει ούτε για μία στιγμή πως θα μπορούσε να τους κοντράρει. Ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε τέσσερα γκολ για τους πρωταθλητές, που είχαν και πολύ καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (7/10).

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα, καταστρέφοντας κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να απειλήσουν τον Πάβιτς. Ενα γκολ του Γενηδουνιά στην κόντρα κι ένα του Μπούσλιε σε παίκτη παραπάνω έδωσαν από νωρίς προβάδισμα 2-0 στον Ολυμπιακό, πριν μειώσει ο Αφρουδάκης με απευθείας φάουλ από τα 5μ.

Ο Φουντούλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και ο Αργυρόπουλος έφερε τη διαφορά στα τρία γκολ, την οποία φρόντισε να κρατήσει ο Πάβιτς με μερικές σπουδαίες αποκρούσεις. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 5-2, με τη Βουλιαγμένη να έχει χάσει με τρεις ποινές τον Μάριο Καπότση (2΄16΄΄ πριν το τέλος του δεύτερο οκταλέπτου), και η διαφορά στη συνέχεια έφτασε τα πέντε γκολ (7-2), μετατρέποντας το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Στο φινάλε πάντως δεν έλειψαν τα νεύρα, εξαιτίας κάποιων διαιτητικών αποφάσεων, με συνέπεια 2΄52΄΄ πριν τη λήξη να αποβληθεί με αντικατάσταση ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος σε προηγούμενη φάση είχε χρεωθεί με πέναλτι, χωρίς να έχει κάνει κάποια (εμφανή τουλάχιστον) παράβαση. Συνολικά αποβλήθηκαν τέσσερις παίκτες του ΝΟΒ, καθώς και οι Τίγκας και Γούβης συμπλήρωσαν τρεις ποινές.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 1-3, 2-3

Η Βουλιαγμένη είχε 2/6 με παίκτη παραπάνω, 1/2 πέναλτι, 1 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού. Ο Ολυμπιακός είχε 7/10 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 1 γκολ από την περιφέρεια και 1 στην κόντρα.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Αχλαδιώτης

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 2, Δελαγραμμάτικας 1, Γκίκας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης, Τίγκας, Σολανάκης, Δ. Κουρουβάνης, Ξανθόπουλος, Γραμματικός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Μπούσλιε 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Γαλανόπουλος

** Ο Θοδωρής Βλάχος επανέφερε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού τον Γιόσιπ Πάβιτς, που δεν είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι, ενώ δεύτερος ξένος ήταν και σήμερα ο Μπούσλιε και έμειναν εκτός ο Εσπανιόλ και (ξανά) ο Γιάνοβιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024