Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα NESQUIK προσκαλούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους για μια καλή πράξη!

Τα NESQUIK προσκαλούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους για μια καλή πράξη!

Τί πιο όμορφο να ξεκινάμε τη μέρα μας με μια καλή πράξη; Μια καλή πράξη που έχει τη δύναμη να χαρίσει χιλιάδες χαμόγελα; Τα δημητριακά NESQUIK της Nestlé, με όραμα να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη, παρουσιάζουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη».

Τί πιο όμορφο να ξεκινάμε τη μέρα μας με μια καλή πράξη; Μια καλή πράξη που έχει τη δύναμη να χαρίσει χιλιάδες χαμόγελα; Τα δημητριακά NESQUIKâ της Nestlé, με όραμα να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη, παρουσιάζουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη».

Φέτος, τα δημητριακά NESQUIK ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και προσκαλούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους μέσα από τη ζωγραφική, για να στηρίξουν άλλες οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.

Τα βήματα είναι πολύ απλά! Αρκεί οι γονείς να φωτογραφίσουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους και να την ανεβάσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα nestlenoiazomai.gr/kali_praxi, που έχει δημιουργηθεί για τους σκοπούς του προγράμματος.

Για κάθε 1 ζωγραφιά, τα δημητριακά NESQUIK σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», θα προσφέρουν 20 μερίδες δημητριακών NESQUIK σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά να σκεφτούν δημιουργικά και να γίνουν μέρος ενός μεγαλύτερου έργου!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024