Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι: Πρώτα λύτρωσε την Μπαρτσελόνα, μετά γνώρισε την Τζούλια

Λιονέλ Μέσι: Πρώτα λύτρωσε την Μπαρτσελόνα, μετά γνώρισε την Τζούλια

Το γκολ του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο του «el clasico» μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Καταλονίας. Λίγο αργότερα ο Μέσι χαμογέλασε ακόμα περισσότερο, αφού δίπλα του βρέθηκε μια από τις αγαπημένες του ηθοποιούς: η Τζούλια Ρόμπερτς.

Το γκολ του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο του «el clasico» μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Καταλονίας.

Λίγο αργότερα ο Μέσι χαμογέλασε ακόμα περισσότερο, αφού στο γήπεδο βρέθηκε μια από τις αγαπημένες του ηθοποιούς: η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η 49χρονη ηθοποιός βρέθηκε στις εξέδρες του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά της. Συναντήθηκε και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα.

Συναντήθηκε και χαιρέτησε πολλούς ακόμα παίκτες της ομάδας της Μαδρίτης, αλλά μόνο ο Μέσι σκέφτηκε να ανεβάσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.

Έγραψε μάλιστα στον λογαριασμό του στο Instagram: «Εκτός από τη μεγάλη νίκη, χθες γνώρισα μία από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Την Τζούλια Ρόμπερτς!»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024