Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα σχόλια για τον Αδωνι «έφαγαν» την Κατερίνα Παπακώστα

Τα σχόλια για τον Αδωνι «έφαγαν» την Κατερίνα Παπακώστα

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, Ιάσωνα Φωτήλα. Αφορμή για την καρατόμηση Παπακώστα αποτελεί ανάρτησή της στο Facebook με σχόλια για τον Αδωνι Γεωργιάδη. Σέβομαι τις αποφάσεις του προέδρου, είμαι πάντα στη διάθεσή του, ανέφερε σε νεώτερη ανάρτηση η κ. Παπακώστα.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, Ιάσωνα Φωτήλα.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της κ. Παπακώστα στο Facebook με σχόλια για τη στάση του Αδωνη Γεωργιάδη στο θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Η κ. Παπακώστα ανέφερε: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού … Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

Μετά την απόφαση Μητσοτάκη να την αντικαταστήσει με τον κ. Φωτήλα, η κ. Παπακώστα έκανε νεώτερη ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι.

» Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς.

» Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Η κ. Παπακώστα είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Εξάλλου, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα ονόματα των βουλευτών που θα συμμετάσχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

  • Γιώργο Βλάχο, βουλευτή Περιφέρειας Αττικής
  • Γιώργο Γεωργαντά, βουλευτή Κιλκίς
  • Γιάννη Κεφαλογιάννη, βουλευτή Ρεθύμνης
  • Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου
  • Χρήστο Μπουκώρο, βουλευτή Μαγνησίας.

Στο πλευρό της Παπακώστα ο Αντώναρος

Παρέμβαση υπέρ της Κατερίνας Παπακώστα έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

«Σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν κάνω συνήθως. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχα δώσει έναν από τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούμαι ως ψηφοφόρος στην Β Αθηνών στην φίλη και πιστή Νεοδημοκράτισσα Κατερίνα Παπακώστα. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην της εκφράσω την προτίμηση μου και στις επόμενες εκλογές – οψέποτε γίνουν» ανέφερε ο κ. Αντώναρος.

Με νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Αντώναρος είπε ακόμα: «Τον δεύτερο σταυρό μου τον έδωσα στον Κωστή Χατζηδάκη, σημερινό αντιπρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Πού έδωσα τους υπόλοιπους δύο σταυρούς θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω – για την ώρα».

Σχόλιο από τον Παύλο Πολάκη

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε τις εξελίξεις μέσω Facebook: «Για το θέμα της κυρίας Παπακώστα έχω μια ερώτηση προς τον κύριο Μητσοτάκη: Tο σκέφτηκε καλά που καρατόμησε την Παπακώστα και όχι τον Άδωνη; Μήπως σε λίγες μέρες, μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της εξεταστικής το μετανιώσει; Θα είναι αργά όμως… (Εκτός και αν λόγω «Ερρίκος Ντυνάν» και όχι μόνο, είναι αποφασισμένος να πάει μαζί με τον ακροδεξιό Άδωνι μέχρι το τέλος…)».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024