Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
6 apps που θα λύσουν τα χέρια κάθε νύφης

6 apps που θα λύσουν τα χέρια κάθε νύφης

...

Η τεχνολογία έχει γίνει o σωτήρας πολλών στον περίπλοκο κόσμο της οργάνωσης του γάμου. Αρκετές ιστοσελίδες και εφαρμογές μπορούν να κάνουν την όλη διαδικασία πολύ λιγότερο περίπλοκη. Αν και τα apps, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια πραγματική wedding planner, ευτυχώς βρίσκονται στη διάθεσή μας να τα ανακαλύψουμε.

iWedding Deluxe: Η εφαρμογή αυτή έχει πολλές χρήσιμες πτυχές, αλλά τα πιο εντυπωσιακά είναι τα εργαλεία του προϋπολογισμού που διαθέτει.

Paperless Post: Χρησιμοποίητε αυτό το site για να στείλεις όμορφα, ηλεκτρονικά save-the-dates, e-προσκλητήρια αλλά και ευχητήριες κάρτες και προσκλήσεις κάθε είδους..

weddingjojo: Φτιάξε το δικό σου site, αντάλλαξε τις φωτογραφίες του γάμου με τους καλεσμένους σου, οργάνωσε τις προσκλήσεις σε όλα τα event που θα κάνεις, digital guestbook και άλλα πολλά.

Social Tables: Αυτό το site κάνει το ποιος κάθεται που, παιχνιδάκι.

Sunrise Calendar: Αν έχεις ένα ημερολόγιο app όπως το Sunrise συγχρονισμένο με το ημερολόγιο της δουλειάς και της υπόλοιπης ζωής σου, μπορείς να κάνεις όλη την οργάνωση που χρειάζεται. Όλα τα ραντεβού, όπως η δοκιμή του κέικ και οι περιηγήσεις στους χώρους δεξιώσεων.

Evernote: Αντί να χαθείς ανάμεσα σε αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, δείγματα μενού και τιμολόγια, άφησε το Evernote να φέρει το βάρος. Συγχρονίζει τις συσκευές σου και έτσι συλλέγεις φωτογραφίες, τοποθεσίες, σχέδια, ιστοσελίδες και δρομολόγια. Κοινή χρήση σημειώσεων και με το σύζυγο!

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024