Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοινοποιήστε την τρέχουσα γεωγραφική σας θέση από το Google Maps

Κοινοποιήστε την τρέχουσα γεωγραφική σας θέση από το Google Maps

H Google πρόσθεσε στους Χάρτες της τη δυνατότητα επιλεκτικής κοινοποίησης της τρέχουσας γεωγραφικής θέσης του χρήστη σε επιλεγμένα πρόσωπα για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

H Google πρόσθεσε στους Χάρτες της τη δυνατότητα επιλεκτικής κοινοποίησης της τρέχουσας γεωγραφικής θέσης του χρήστη σε επιλεγμένα πρόσωπα για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Η δυνατότητα θα προστεθεί στην εφαρμογή Google Maps από Android, iOS και το WWW.

  • Όποτε θέλετε να ενημερώσετε κάποιον για το πού είστε, απλώς ανοίξτε το πλαϊνό μενού ή πατήστε την μπλε τελεία που αναπαριστά το σημείο που βρίσκεστε στον χάρτη. Πατώντας «Κοινοποίηση τοποθεσίας», στη συνέχεια επιλέγετε με ποιον θέλετε να την μοιραστείτε και για πόσο χρόνο.

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τις επαφές που έχετε προσθέσει στο λογαριασμό σας στο Google ή, με επιλεγμένα πρόσωπα στέλνοντας τον σχετικό σύνδεσμο μέσω μηνύματος.

Όταν την μοιράζεστε, οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει μπορούν να βλέπουν την τρέχουσα θέση σας στον χάρτη τους.

Επίσης, πάνω από την πυξίδα στον χάρτη σας θα φαίνεται ένα εικονίδιο για όση ώρα μοιράζεστε την τοποθεσία που βρίσκεστε. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να σταματήσετε την κοινοποίηση οποιαδήποτε στιγμή.

Έτσι, για παράδειγμα μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο και να δώσετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου της διαδρομής σας, κατά την διάρκεια της πλοήγησης σας στο Google Maps.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, πατήστε πάνω στο «Περισσότερα» που βρίσκετε στο κάτω μέρος της οθόνης, και έπειτα την ένδειξη «Κοινοποίηση Διαδρομής». Όταν μοιράζεστε τη διαδρομή σας με άλλους, θα βλέπουν τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής σας και θα μπορούν να την παρακολουθούν για όση ώρα κατευθύνεστε στον προορισμό σας. Η ενημέρωση τελειώνει αυτόματα όταν θα έχετε φτάσει.

Η κοινοποίηση τοποθεσίας στο Google Maps θα παρέχεται σύντομα παγκοσμίως, και θα έχετε την δυνατότητα να μοιράζεστε με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: πού είστε και πότε θα φτάσετε εκεί που πηγαίνετε.

tech.in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024