Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανιάς γλίτωσε τον Αστέρα από «διπλό» του ΠΑΣ

Ο Μανιάς γλίτωσε τον Αστέρα από «διπλό» του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για την ιστορία του και με κορυφαίο τον Πασχαλάκη απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27΄, αλλά στο 70΄ ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για την ιστορία του και με κορυφαίο τον Πασχαλάκη απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27΄, αλλά στο 70΄ ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βαθολογικά αδιάφορη μπορρεί να η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, σε αντίθεση με τους Αρκάδες που «καίγονταν« για το «τρίποντο» στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, παρ΄ όλα αυτά δεν παρουσιάστηκεε αδιάφορη στον αγωνιστικό χώρο.

Ευτύχησε να έχει σε μία ακόμη σπουδαία μέρα τον γκολκίπερ Πασχαλάκη, που «κατέβασε ρολά», βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και κατάφερε να φύγει αήττητη από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη «έσωσε την παρτίδα» μεε το τέρμα του πρώην παίκτη του ΠΑΣ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για το μέλλον της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για τους βαθμούς της νίκης, μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 3΄ ο Πασχαλάκης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το σουτ του Καλτσά, ενώ στο 14΄ από το σουτ του Μανιά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δεν αιφνιδιάστηκε κι απομάκρυνε πάνω στον Μάσα η κεφαλιά του οποίου από πολύ κοντά δεν είχε δύναμη.

Ο ΠΑΣ που δεν είχε φανεί καθόλου στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η ομάδα που πήρε… κεφάλι στο σκορ στο 27΄. Μετά από ωραία προσπάθεια του Κόντε στη μεγάλη περιοχή και ασίστ στον Ζάιρο, ο Βραζιλιάνος σε άδεια εστία «έγραψε» το 1-0. Το γκολ του ΠΑΣ άγχωσε ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρ΄ όλα αυτά έφτασαν άλλες δύο φορές κοντά στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά και πάλι ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στους Μανιά και Μάσα.

Με νέα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Από τη σέντρα του Τσουκαλά στο 58΄ ο Ιωαννίδης εντελώς αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Μανιάς στο 70΄, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Γκαϊντούτσικ – Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα, Μπέριος

Οι ενδεκάδες:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ (54΄ Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (39΄ Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (77΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (90΄ Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82΄ Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε (66΄ Κοζορώνης)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024