Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ «μάλλον δεν άκουσε» την πρόταση της Μέρκελ για χειραψία

Ο Τραμπ «μάλλον δεν άκουσε» την πρόταση της Μέρκελ για χειραψία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον. «Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση», ανέφερε...

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον.

«Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση» της γερμανίδας καγκελαρίου, όταν εκείνη πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν άλλη μία χειραψία έπειτα από αίτημα των φωτογράφων, ενώ οι δύο ηγέτες κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, δήλωσε σήμερα, Κυριακή, ο Σον Σπάισερ στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Είτε ο αμερικανός πρόεδρος δεν άκουσε, είτε αγνόησε την πρόταση της Μέρκελ, η υπόθεση θεωρήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ενδεικτική του γενικότερου κλίματος της συνάντησης, όπου αναδείχθηκαν σαφώς οι διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες, σε θέματα όπως το προσφυγικό και η μετανάστευση, το εμπόριο, τις αμυντικές δαπάνες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Η εφημερίδα Bild σχολιάζει, πάντως, πως είναι «απίθανο» ο Ντόναλντ Τραμπ να μην άκουσε την καγκελάριο που καθόταν ακριβώς δίπλα του και υπενθυμίζει πως καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024