Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αγκαλιά» με την παραμονή η ΑΕΛ μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού

«Αγκαλιά» με την παραμονή η ΑΕΛ μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού

Το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Super League έκανε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο «AEL FC Arena», στο δεύτερο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής. Το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, γκολ των «βυσσινί» πέτυχε στο 35΄ ο Φάρκας.

Το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Super League έκανε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο «AEL FC Arena», στο δεύτερο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής. Το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, γκολ των «βυσσινί» πέτυχε στο 35΄ ο Φάρκας.

Η 5η νίκη των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα (όλες εντός έδρας) ίσως να αποδειχθεί και η πιο καθοριστική για την υπόθεση παραμονή. Η ΑΕΛ με το «τρίποντο» αυτό ξέφυγε 8 βαθμούς από τους Ηρακλή και Βέροια, που μοιράζονται την τελευταία θέση και 6 έξι από τον Λεβαδειακό, που βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πλέον, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια έχει δύο εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ενώ εκτός έχει να παίξει με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια στο ματς. Από το φάουλ του Ναζλίδη στο 35΄ και την… στραβοκλωτσιά τολυ Αβραάμ, ο Φάρκας με μονοκόμματο σουτ «έγραψε» το 1-0. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, καθώς ούτε η Λάρισα επιδίωξε το δεύτερο τέρμα, αλλά ούτε και οι Αγρινιώτες απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Ξενοδόχοβ.

Μη έχοντας άλλες επιλογές η ομάδα του Μάκη Χάβου βγήκε με πιο επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Είχε, όμως, πολλή ένταση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Από το 65΄ και μετά το παιχνίδι «άνοιξε» ακόμη περισσότερο και στο 70΄ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 με τον Ντέλετιτς να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά ο Κόντορ απέτρεψε την ισοφάριση όταν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή μετά το βολέ του Παπαδόπουλου.

Νέα τεράστια ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 80΄ με τον Μάρκος Πάουλο να αστοχεί ουσιαστικά προ κενής εστίας (ο Ξενοδόχοβ ήταν εξουδετερωμένος), μετά την εξαιρετική ασίστ του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

Κίτρινες: Βαρέλα, Ναβάρο, Ξενοδόχοβ, Φατιόν – Πάουλο, Λόπες, Ροντρίγκες, Ρόσα, Μπράβο

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88΄ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81΄ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65΄ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58΄ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75΄ Μουνιός), Ρόσα (68΄ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024