Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Qashqai: Επιβλητικό σε όλα

Nissan Qashqai: Επιβλητικό σε όλα

Στη Γενεύη, η ιαπωνική φίρμα έδωσε μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο Qashqai. Το δημοφιλές SUV έχει ελαφρές σχεδιαστικές αλλαγές με το ενδιαφέρον των ιαπώνων να εστιάζεται στην τεχνολογική του αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης με το ιαπωνικό μοντέλο να μπορεί στο μέλλον να αλλάξει λωρίδες, ενώ έως τα τέλη του 2020 θα μπορεί να «διαχειριστεί» ακόμα πιο δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως να περνάει διασταυρώσεις χωρίς την επέμβαση του οδηγού. το καινοτόμο σύστημα αυτόνομης κίνησης ProPILOT, που θα είναι διαθέσιμο στο Qashqai εντός του 2017. ευρύ φάσμα αλλαγών και βελτιώσεων, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και επιδόσεων.

Με περισσότερες έξυπνες τεχνολογίες στην φαρέτρα του, το QASHQAI γιορτάζει στην Γενεύη τα 10 χρόνια πρωτοκαθεδρίας στην κατηγορία των crossover. Στην εξωτερική του εμφάνιση, το ιαπωνικό crossover έχει πιο τονισμένο οτ εμπρός μέρος, στο οποίο δεσπόζουν ο νέος προφυλακτήρας και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Ελαφρές αλλαγές έχουν γίνει και στο σαλόνι του, όπως το νέο τιμόνι, κάποιες μικρές παρεμβάσεις στα υλικά του και νέα εξοπλιστικά στοιχεία που αφορούν την ενεργητική του ασφάλεια. Το νέο μοντέλο θα συνεχίζει να απαρτίζεται από τους κινητήρες βενζίνης των 1,2 και 1,6 λίτρων καθώς και τους καταξιωμένους πετρελαιοκινητήρες των 1,5 και 1,6 λίτρων των Nissan/Renault.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024