Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο 1000fps για αναπαραγωγή σε αργή κίνηση φέρεται να υποστηρίζει το Galaxy S8

Βίντεο 1000fps για αναπαραγωγή σε αργή κίνηση φέρεται να υποστηρίζει το Galaxy S8

Μια από τις φήμες που κυκλοφορούν για το Galaxy S8 είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο με ρυθμό 1000 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι το οποίο θα επέτρεπε την ομαλή αναπαραγωγή του σε αργή κίνηση. Αυτό και πλήθος άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών έχουν διαρρεύσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα. Η επίσημη παρουσίαση του επόμενου Samsung Galaxy είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου.

Μια από τις φήμες που κυκλοφορούν για το Galaxy S8 είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο με ρυθμό 1000 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι το οποίο θα επέτρεπε την ομαλή αναπαραγωγή του σε αργή κίνηση. Συγκριτικά, το iPhone 7 υποστηρίζει τη λήψη βίντεο σε ανάλυση 1080p με ρυθμό μόλις 120fps. Το Sony Xperia XZ Premium φτάνει στα 960fps. Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το SamMobile, επικαλούμενο πληροφορίες από το νοτιοκορεάτικο Naver.com.

«Όταν κανείς τραβήξει βίντεο μια κλήρωση με smartphone, οι αριθμοί στα μπαλάκια είναι θολοί. Αυτό δεν θα συμβαίνει πια», φέρεται να σχολίασε αξιωματούχος που διατήρησε την ανωνυμία τους.

Αυτό και πλήθος άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών έχουν διαρρεύσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα. Η επίσημη παρουσίαση του επόμενου Samsung Galaxy είναι προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου.

To Galaxy S8 λέγεται επίσης ότι θα έχει δύο κάμερα στην μπροστινή όψη του -μια για selfie (8Μpixel) και μια 3,7Mpixel για το ξεκλείδωμα της συσκευής από την αναγνώριση της μοναδικής ίριδας του ματιού, ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται ότι θα αξιοποιηθεί για την εξουσιοδότηση πληρωμών με το smartphone.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Galaxy S8 στο tech.in.gr:

tech.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024