Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστες για τους σεφ του Λευκού Οίκου οι προτιμήσεις του Τραμπ

Άγνωστες για τους σεφ του Λευκού Οίκου οι προτιμήσεις του Τραμπ

Το προσωπικό στην κουζίνα του Λευκού Οίκου αναρωτιέται για τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του νέου προέδρου. Οι μάγειρες του προεδρικού μεγάρου διερωτώνται ποια σάλτσα θα πρέπει να επιλέξουν για την τέρψη του ουρανίσκου του προέδρου και επί του παρόντος μαγειρεύουν χωρίς συγκεκριμένες συστάσεις, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι γαστρονομικές προτιμήσεις του Ντόλαντ Τραπ.

Το προσωπικό στην κουζίνα του Λευκού Οίκου αναρωτιέται για τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του νέου προέδρου.

Οι μάγειρες του προεδρικού μεγάρου, ανάμεσά τους η σεφ Κριστέτα Κόμερφορντ και η ζαχαροπλάστρια Σούζι Μόρισον, διερωτώνται ποια σάλτσα θα πρέπει να επιλέξουν για την τέρψη του ουρανίσκου του προέδρου και επί του παρόντος μαγειρεύουν χωρίς συγκεκριμένες συστάσεις.

Εν αναμονή ενημέρωσης για τις γαστρονομικές προτιμήσεις του προέδρου, η New York Times αναρωτιέται αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να αποτελέσει ένα γαστρονομικό παράδειγμα για τη χώρα.

Παρότι ο πρόεδρος προτιμά να φιλοξενεί τους καλεσμένους του στην έπαυλή του στη Φλόριντα, το πρώτο επίσημο γεύμα παρατέθηκε στον Λευκό Οίκο την περασμένη Κυριακή με την ευκαιρία του Χορού των Κυβερνητών, όπου σερβιρίστηκαν σολομός και φιλέτο, μια επιλογή που ήταν ομόφωνη.

Ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας φωτογραφιζόταν χαλαρά κρατώντας κουτάκια του KFC και απολαμβάνοντας τηγανητά μπουτάκια κοτόπουλου, ενώ επαίρετο για τη γευστική υπεροχή και την υγιεινή αξία της ταχείας εστίασης, όπως τα γεύματα των αλυσίδων McDonald’s και Wendy’s.

Το αγαπημένο έδεσμα του προέδρου πιθανόν είναι ένα πλούσιο ρόλο κιμά και ίσως έχει μια προτίμηση στην καλοψημένη μπριζόλα. Οι μάγειρες αναζητούν επίσης μια συνοχή σε αυτές τις συνήθειες και στο γεγονός ότι ο Τραμπ φέρεται να προσέχει τη γραμμή του, πίνοντας κόκα κόλα λάιτ και αφήνοντας τη ζύμη από την πίτσα στο πιάτο του.

Σύμφωνα με τον διαχωρισμό των ρόλων, ο διατροφικός τομέας στον Λευκό Οίκο τελεί κατά παράδοση υπό την επίβλεψη της Πρώτης Κυρίας. Η Μελάνια Τραμπ που αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι στην Ουάσινγκτον, δεν έχει ακόμη μιλήσει για το θέμα αυτό. «Συνήθως, η διατροφή πάσχει όταν η πρώτη Κυρία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το θέμα αυτό» δηλώνει εκφράζοντας ανησυχία αρθρογράφος της γαστρονομίας που ρωτήθηκε από την εφημερίδα, και υπενθύμισε ότι την εποχή της ‘Ελινορ Ρούσβελτ, τα γεύματα ήταν τόσο κακά που οι καλεσμένοι συχνά έτρωγαν πριν πάνε στον Λευκό Οίκο.

Στον αντίποδα ήταν η Μισέλ Ομπάμα: ο λαχανόκηπος του Λευκού Οίκου, έκτασης 8.500 τ.μ., που παράγει 1.000 κιλά λαχανικών ετησίως (η παραγωγή του εκτός του ότι καταναλώνεται αποτελεί πλέον μέρος των διπλωματικών δώρων, με μέλι και σακουλάκια χαμομηλιού). Η Μελάνια έχει πει πως θέλει να διατηρήσει τον λαχανόκηπο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024