Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα χειριστήρια του Nintendo Switch συνδέονται σε PC, Mac και Android

Τα χειριστήρια του Nintendo Switch συνδέονται σε PC, Mac και Android

Εναλλακτικούς τρόπους για να αξιοποιήσουν τους controller της νέας «παιχνιδοκονσόλας» της Nintendo αναζητούν οι gamers. Το ζευγάρι Joy-Cons, κόστους-πακέτο 90 ευρώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο για παιχνίδια για δύο, στο PC, σε Mac ή Android.

Εναλλακτικούς τρόπους για να αξιοποιήσουν τους controller της νέας «παιχνιδοκονσόλας» της Nintendo αναζητούν οι gamers. Το ζευγάρι Joy-Cons, κόστους-πακέτο 90 ευρώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειριστήριο για παιχνίδια για δύο, στο PC, σε Mac ή Android. Η ζεύξη είναι εφικτή μέσω του υποστηριζόμενου ασύρματου Bluetooth. Τα JoyCons δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα ενιαίο χειριστήριο, τουλάχιστον προς το παρόν, σημειώνει το Gamespot. To ρόλο αυτό μπορεί να αναλάβει ο Pro Controller, ο οποίος στην Ελλάδα πωλείται αντί 80 ευρώ.

Δείτε πώς χρησιμοποίησε το JoyCon ο DrWoof, επιβεβαιώνοντας την υποστήριξη:

Διαβάστε επίσης:

To Nintendo Switch διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις 3 Μαρτίου. Η «παιχνιδοκονσόλα» πωλείται αντί 340 περίπου ευρώ και οι τιμές για τους πρώτους τίτλους action, όπως το The Legend of Zelda για την ελεύθερη εξερεύνηση της Hyrule, πλησιάζουν τα 70 ευρώ και εκτοξεύονται στα 100 ευρώ για την περιορισμένη έκδοση με CD και αγαλματίδιο.

Το παιχνίδι γνωριμίας με το Nintendo Switch, το 1-2 Switch κοστίζει περίπου 50 ευρώ.

Η κονσόλα που συνδέεται στην τηλεόραση και αποσπάται από αυτήν λειτουργώντας ως φορητή παιχνιδομηχανή μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι με οκτώ συμπαίκτες, το κόστος του ομαδικού παιχνιδιού όμως δεν θα είναι χαμηλό, αφού προϋποθέτει έξτρα χειριστήρια (κάθε έξτρα ζευγάρι πωλείται αντί 90 περίπου ευρώ). Το Nintendo Switch Charging Grip, στο οποίο προσαρτώνται τα Joy-cons και φορτίζονται παράλληλα, πωλείται 35 ευρώ.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024