Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι παθαίνει το αριστερό Joy-con, αναρωτιούνται κάτοχοι του Nintendo Switch

Τι παθαίνει το αριστερό Joy-con, αναρωτιούνται κάτοχοι του Nintendo Switch

Το αριστερό χειριστήριο της υβριδικής παιχνιδομηχανής της Nintendo αποσυνδέεται και δεν ανταποκρίνεται, αναφέρουν χρήστες από την Ιαπωνία και άλλες χώρες όπου το Switch έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η λύση είναι να συνδέσετε αμφότερα τα χειριστήρια στην κονσόλα σε TV mode και να κάνετε το Day 1 Update στο firmware, λένε κάποιοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα.

Το αριστερό χειριστήριο του Switch χάνει την ασύρματη επικοινωνία με την κονσόλα που είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση και δεν ανταποκρίνεται, ενώ η εμβέλειά του είναι μικρότερη από αυτή του δεξιού Joy-Con, αναφέρουν χρήστες από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες όπου το Switch έχει ήδη κυκλοφορήσει.

  • Στην Ελλάδα, η επίσημη παρουσίαση του Nintendo Switch πραγματοποιείται την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 11:00π.μ μέχρι τις 06:00μμ., στο “The Loft” (Καπνικαρέας 3 & Ερμού, Αθήνα).

Το αριστερό joy-con φαίνεται να δέχεται παρεμβολές από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και εξαιτίας τους δυσλειτουργεί, αναφέρουν άλλοι, ενώ συνεχίζονται οι δοκιμές από τους πρώτους χρήστες της κονσόλας που γίνεται φορητή παιχνιδομηχανή με δύο αποσπώμενα χειριστήρια.

Η λύση είναι να συνδέσετε αμφότερα τα χειριστήρια στην κονσόλα σε TV mode, να κάνετε την πρώτη ενημέρωση στο firmware της κεντρικής μονάδας και των χειριστηρίων (Day 1 Update) και έπειτα, να την απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά, λένε κάποιοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα. Άλλοι, συνιστούν να προμηθευτείτε τον Pro controller στον οποίο ενσωματώνονται (και φορτίζονται) αμφότερα τα joy-con.

Εντούτοις, η Nintendo δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, ενώ πληθαίνουν οι σχετικές αναφορές στο Twitter.

Η «παιχνιδοκονσόλα» πωλείται αντί 340 περίπου ευρώ και οι τιμές για τους πρώτους τίτλους action, όπως το The Legend of Zelda για την ελεύθερη εξερεύνηση της Hyrule, πλησιάζουν τα 70 ευρώ και εκτοξεύονται στα 100 ευρώ για την περιορισμένη έκδοση με CD και αγαλματίδιο.
Το παιχνίδι γνωριμίας με το Nintendo Switch, το 1-2 Switch κοστίζει περίπου 50 ευρώ.
Η κονσόλα που συνδέεται στην τηλεόραση και αποσπάται από αυτήν λειτουργώντας ως φορητή παιχνιδομηχανή μπορεί να υποστηρίξει το παιχνίδι με οκτώ συμπαίκτες, το κόστος του ομαδικού παιχνιδιού όμως δεν θα είναι χαμηλό, αφού προϋποθέτει έξτρα χειριστήρια (κάθε έξτρα ζευγάρι πωλείται αντί 90 περίπου ευρώ). Το Nintendo Switch Charging Grip, στο οποίο προσαρτώνται τα Joy-cons και φορτίζονται παράλληλα, πωλείται 35 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo Switch στο tech.in.gr:

Ανθή Παναγιωτάκη

tech.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024