Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Galaxy S8+ με οθόνη 6,2 ιντσών φέρεται να ετοιμάζει η Samsung

Galaxy S8+ με οθόνη 6,2 ιντσών φέρεται να ετοιμάζει η Samsung

Tα Samsung Galaxy S8/S8+ δεν αναμένονται νωρίτερα από τον Απρίλιο, εντούτοις το Διαδίκτυο βρίθει φημών από αποδεδειγμένα έγκυρες πηγές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου κορυφαίου smartphone της Samsung. Κι αυτό καθώς, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός πλήττεται πανταχόθεν: από την πρόσφατη σύλληψη του επικεφαλής της, έως το φιάσκο με τις μπαταρίες του Note7.

Tα Samsung Galaxy S8/S8+ δεν αναμένονται νωρίτερα από τον Απρίλιο, εντούτοις το Διαδίκτυο βρίθει φημώνμ από αποδεδειγμένα έγκυρες πηγές στο παρελθόν, για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου κορυφαίου smartphone της Samsung. Κι αυτό τη στιγμή που ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός πλήττεται πανταχόθεν: από την πρόσφατη σύλληψη του επικεφαλής της για συμμετοχή σε σκάνδαλο διαφθοράς, έως το φιάσκο με τις μπαταρίες του Note7 και τα σοβαρά ζητήματα ασφάλειας που εγείρει.

H νεότερη πληροφορία αφορά στη διαγώνιο της οθόνης σε ένα τηλέφωνο που λέγεται ότι από την εμπρόσθια όψη του θα απουσιάζει πρώτη φορά το πλήκτρο Home και το λογότυπο της Samsung στο επάνω μέρος της. Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε (κατά λάθος) η ύπαρξη του γιγαντιαίου Samsung Galaxy S8 Plus.

Το Samsung Galaxy S8+, λέει ο Evan Blass, γνωστός για τη μετάδοση ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών που αποδεικνύονται αληθείς, θα έχει οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών, δηλαδή 15,75 εκατοστών, σε σασί όχι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του S7 5,5».

Το Samsung Galaxy S8+ λέγεται ότι θα έχει εσωτερικά χωρητικότητα 64GB (και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD), θα αναγνωρίζει τον χρήστη του από την μοναδική ίριδα του οφθαλμού του, θα έχει πιστοποίηση για αυξημένη αντίσταση στη σκόνη και την υγρασία και θα φορτίζεται ασύρματα με ειδικό pad που θα πωλείται ξεχωριστά. Η RAM 4GB και ο φακός 12Mpixel είναι από τα λιγότερο εντυπωσιακά φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το S8 αναμένεται τον Απρίλιο, χωρίς ωστόσο επίσημη ανακοίνωση, ενώ θα απουσιάζει από το Mobile World Congress 2017, στα τέλη Μαρτίου. Στο MWC 2017 αναμένεται ένα τουλάχιστον βίντεο «teaser».

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024