Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σειρά επαφών του Ευ.Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη για τα προβλήματα της πόλης

Σειρά επαφών του Ευ.Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη για τα προβλήματα της πόλης

Για τα προβλήματα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, πρακτικά και λειτουργικά, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς και για μακροπρόθεσμα ζητήματα στρατηγικής σημασίας, δίνοντας βαρύτητα στην αναβάθμιση της Βόρειας Ελλάδας σε λειτουργικό και εθνικό επίπεδο, ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Τσακαλώτος σε σειρά επαφών που είχε.

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος (ΚΘΒΕ) Άρη Στυλιανού, τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ Γιάννη Κρεστενίτη, τον πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο της Εγνατία οδός Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη και Γλυκερία Καλφακάκου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Νικήτα Μυλόπουλο, την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και στελέχη του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Τσακαλώτος ενημερώθηκε για τα προβλήματα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, πρακτικά και λειτουργικά, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, καθώς και για μακροπρόθεσμα ζητήματα στρατηγικής σημασίας, δίνοντας βαρύτητα στην αναβάθμιση της Βόρειας Ελλάδας σε λειτουργικό και εθνικό επίπεδο.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε: «Κατά τη συνάντησή μου με τον Υπουργό Οικονομικών, παρουσίασα τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία της Μακεδονίας και της Θράκης, και ειδικότερα τις ανάγκες στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης. Με τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων της Μακεδονίας και της Θράκης, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για τις δράσεις ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας που θα ακολουθήσουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024