Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρούν σταδιακά οι αγρότες από τα μπλόκα

Αποχωρούν σταδιακά οι αγρότες από τα μπλόκα

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα μπλόκα πήραν οι αγρότες μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας. Ήδη οι αγρότες αποχώρησαν από τα μπλόκα που έστησαν από το τέλος Ιανουαρίου σε διάφορα κομβικά σημεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα μπλόκα την Παρασκευή, πήραν οι αγρότες μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από τα υπόλοιπα μπλόκα που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, προχωρούν σε αλλαγή των μορφών των κινητοποιήσεων τους.

«Αλλάζουμε μορφή κινητοποιήσεων και αύριο αποχωρούμε από το μπλόκο της Νίκαιας. Θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ, αλλά και καλούμε τους αγρότες στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου» είπε ο Βαγγέλης Μπούτας.

Εξάλλου, οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας, αποφάσισαν την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο Παρασκευή από το μπλόκο που είναι στημένο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης στον κόμβο του Αργυροπουλίου.

Ήδη οι αγρότες αποχώρησαν από τα μπλόκα που έστησαν από το τέλος Ιανουαρίου σε διάφορα κομβικά σημεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ αυτών από τα πράσινα φανάρια (πριν τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία»), από το μπλόκο του Προμαχώνα που «στρατοπέδευε» στον κόμβο Σιδηροκάστρου

Να φύγουν από τα αγροτικά μπλόκα αποφάσισαν σε γενική τους συνέλευση το βράδυ και οι εναπομείναντες στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024