Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Continental GT 2018: Δύναμη επιβολής

Bentley Continental GT 2018: Δύναμη επιβολής

Η επιβλητική πρόταση των Βρετανών προβάρει το νέο της εαυτό ο οποίος σχεδιαστικά θα αντλήσει αισθητικές επιρροές από το πρωτότυπο EXP 10 Speed 6 και τεχνολογικές από την Porsche Panamera με την συνήθη δόση πολυτελούς υπερβολής της Bentley.

Αν και ελάχιστα συμπεράσματα μπορούν να προκύψουν από την νέα εμφάνιση της νέας Continental GT για την… εμφάνισή της, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η Bentley, αλλά και επιβεβαιώνουν εν μέρει οι αναλογίες της, το βρετανικό μοντέλο θα αντλήσει επιρροές σε αισθητικό επίπεδο από το ιδιαίτερα δημοφιλές πρωτότυπο EXP 10 Speed 6.

Όπως και να έχει με τα δυσδιάκριτα από το βαρύ καμουφλάζ θέματα αισθητικής επιλογής του επιβλητικού coupe, το δεδομένο είναι ότι στην αθέατη πλευρά της θα βρεθεί η ίδια αρχιτεκτονική που φιλοξενεί και τη νέα γενιά της Panamera συμβάλλοντας στη σημαντική μείωση του βάρους και προσφέροντας οφέλη τόσο σε επίπεδο επιδόσεων και αποδοτικότητας όσο και οδικών χαρακτηριστικών.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η νέα Continental GΤ θα μοιραστεί και μηχανικά σύνολα με το τετράθυρο coupe της Porsche ξεκινώντας με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 λίτρων ισχύος 542 ίππων αλλά και πιθανότατα χωρίς να παραλείψει να ενσωματώσει το υβριδικό μηχανικό σύνολο της Panamera plug-in hybrid ο οποίος αποτελείται από V6 2,9 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ προσφέροντας ισχύ 462 ίππων.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του θηριώδους W12 των 6,0 λίτρων με ισχύ 600 ίππων που συναντάμε σε διπλά υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή στο Bentayga.

To προφίλ της Continental GT θα συμπληρώσουν οι συνήθεις εκκεντρικότητες πολυτέλειας των Βρετανών για τις οποίες αναμένεται να μάθουμε περισσότερα σύντομα καθώς το βρετανικό μοντέλο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί εντός του 2017.

AUTOMEDIA

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024