Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Mission E 2019: Ηλεκτρικά όνειρα

Porsche Mission E 2019: Ηλεκτρικά όνειρα

Η έκδοση παραγωγής του πολυθρύλητου και άκρως εντυπωσιακού και αμιγώς ηλεκτροκίνητου Mission E δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών με την μορφή μιας αλλόκοτης Panamera.

Η θέα μιας Panamera με μικρότερο μήκος, μεγαλύτερο πλάτος και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αποτελεί ένα πρώτης τάξεως δείγμα για το ότι στην ουσία πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το τετράθυρο coupe. Επίσης, παρά την παρουσία απολήξεων εξάτμισης στο πίσω τμήμα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν ποτέ ήχο κινητήρα εσωτερικής καύσης από το συγκεκριμένο πρωτότυπο.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μένουν πολλές επιλογές για αυτό που κρύβεται πίσω από τις επιφάνειες της αλλόκοτης Panamera και η απάντηση βρίσκεται σε ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύνολο το οποίο θα αποτελέσει την «καρδιά» της έκδοσης παραγωγής του Mission E Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015.

Όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η Porsche η έκδοση παραγωγής του Mission E που αναμένεται το 2019 θα μείνει πολύ κοντά στη σχεδίαση του πρωτότυπου που ανέλαβε να το συστήσει, προβάλλοντας επίσης ένα εξίσου εντυπωσιακό κατάλογο τεχνικών χαρακτηριστικών.

Ως προς αυτό υπενθυμίζεται ότι το Mission E ανέλαβε να συστήσει μια νέα αρχιτεκτονική όπου συνυπάρχουν δύο ηλεκτρικά μοτέρ με απόδοση πάνω από 600 ίππους. Τις προδιαγραφές του συμπλήρωνε η τετρακίνηση και η υπόσχεση για εκρηκτικές επιδόσεις που συνοψίζονται σε χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3,0 δευτερόλεπτα.

Το σύνολο συμπληρώνει η παρουσία συστοιχιών ιόντων λιθίου ικανών να του εξασφαλίσουν αυτονομία που ξεπερνά τα 480 χλμ. ενώ ο ταχυφορτιστής της Porsche υπόσχεται την αναπλήρωση του 80% της ενέργειάς του σε 15 λεπτά.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024