Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Continental Supersports: Το τελευταίο ξέσπασμα

Bentley Continental Supersports: Το τελευταίο ξέσπασμα

H βρετανική φίρμα δίνει το πρώτο δείγμα της κορυφαίας έκδοσης της Continental η οποία θα λειτουργήσει ως «αποχαιρετιστήρια» έκδοση στην τρέχουσα γενιά του μοντέλου προσφέροντας μεγαλύτερες επιδόσεις από ποτέ.

Η νέα γενιά της Bentley Continental GT αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς, ωστόσο το απερχόμενο μοντέλο δεν σκοπεύει να… απέλθει χωρίς τον απαραίτητο θόρυβο.

Αυτός αναμένεται να προέλθει από μια πανίσχυρη νέα έκδοση η οποία περιγράφεται ως το πλέον “extreme” μοντέλο που έχει παρουσιάσει ποτέ η φίρμα από το Crewe και το οποίο, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα αποκαλυφθεί στις 6 Ιανουαρίου.

Aν και προς το παρόν, η Bentley δεν δημοσιοποιεί στοιχεία πέραν ενός teaser video που έκανε την εμφάνισή του στα social media και το οποίο αποτυπώνει μόνο ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες της νέας έκδοσης, όπως η ανθρακονημάτινη αεροτομή, τα σκούρα φωτιστικά σώματα, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων πίσω από τους θηριώδεις τροχούς και οι πρόσθετες εισαγωγές αέρα στο καπό, αυτές αρκούν για να πείσουν για τις προθέσεις της.

Τώρα σε ό,τι αφορά την ουσία των πραγμάτων αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για έκδοση Supersports η οποία θα βασιστεί στην GT Speed αξιοποιώντας μια αναβαθμισμένη εκδοχή του θηριώδη διπλά υπερτροφοδοτούμενου W12 των 6,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να αποδίδει πλέον των 633 ίππων και των 840 Nm ροπής της τωρινής εκδοχής του στην Speed.

Η αύξηση ισχύος αναμένεται να πλαισιωθεί με ορισμένες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις οι οποίες σε συνδυασμό με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων ως μέσου μείωσης του βάρους, θα εξασφαλίσει ακόμα πιο εκρηκτικές επιδόσεις στην νέα κορυφαία έκδοση της Continental η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιταχύνει σε χρόνο μικρότερο των 3,9 δευτερόλεπτων και θα έχει μέγιστη ταχύτητα που θα υπερβαίνει τα 332 χλμ./ώρα.

Η Bentley αποχαιρετά την τρέχουσα γενιά της Continental δρομολογώντας μια νέα κορυφαία έκδοση η οποία υπόσχεται να αποτελέσει την «ταχύτερη Bentley όλων των εποχών».

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024