Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα πρώτα smartphone της Xiaomi στην ελληνική αγορά με 2 χρόνια εγγύηση

Τα πρώτα smartphone της Xiaomi στην ελληνική αγορά με 2 χρόνια εγγύηση

Τα πρώτα Mi Phone της Xiaomi που διαθέτει η Info Quest Technologies, μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι το Redmi 3S και Redmi Note 3. Συνοδεύονται από ελληνικό εγχειρίδιο και καλύπτονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τα πρώτα Mi Phone της Xiaomi που διαθέτει η Info Quest Technologies, μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι το Redmi 3S και Redmi Note 3.

Το Redmi 3S, με οθόνη οθόνη 5″ HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο 64μπιτο, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, διαθέτει 3GB RAM, μνήμη 32GB, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 4100mAh, κάμερα 13MP με Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Redmi Note 3, με οθόνη 5,5” 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050mAh μεγάλης διάρκειας, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP με Phase Detection Autofocus (PDAF), design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος 164g.

Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 190 ευρώ για το Redmi 3S και γύρω στα 230 ευρώ για το Redmi Note 3.

Σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaomi στην ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Info Quest Technologies, θα επεκτείνεται συνεχώς.

Για περισσότερες πληροφορίες δημιουργήθηκε ο δικτυακός τόπος στη διεύθυνση xiaomi-greece.gr.

Τα XIAOMI Redmi προστέθηκαν στη γκάμα smartphones 4G που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εκεί, πωλούνται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE σε γκρι και χρυσό, σε 12 άτοκες δόσεις -αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

H Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 τη συνεργασία της με την Xiaomi για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.ά.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της μάρκας.

  • Το «MI» στο λογότυπο της Xiaomi σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και «Mission Impossible», καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατo να επιτευχθούν

Η Xiaomi το 2014 είχε πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones και είχε κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά και ξεκίνησε την επέκτασή της στο εξωτερικό. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 τα προϊόντα της κυκλοφορούν επίσημα και στην ευρωπαϊκή αγορά, σε ειδικές εκδόσεις που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ποιοτική κατασκευή, το MIUI, το μοναδικό λογισμικό που χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με το Android, το φανατικό κοινό τους και η εξαιρετικά προσιτή τιμή τους, είναι τα κύρια σημεία, που κάνουν τα Μi Phone τόσο περιζήτητα και αγαπητά όπου κυκλοφορούν στον κόσμο, διακρίνει η Infoquest.

Τα Μi Phone που διανέμει η Info Quest Technologies στην ελληνική αγορά πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM). Παράλληλα, η εταιρεία διανομής παρέχει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα μοντέλα αυτά και πλήρη ελληνική τεκμηρίωση.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024