Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπομπ Ντίλαν δεν θα πάει στην τελετή απονομής του Νόμπελ Λογοτεχνίας

Ο Μπομπ Ντίλαν δεν θα πάει στην τελετή απονομής του Νόμπελ Λογοτεχνίας

Ο μουσικός Μπομπ Ντίλαν δεν θα ταξιδέψει στην Σουηδία για να παραλάβει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, έγινε γνωστό από τη σουηδική Ακαδημία. Σύμφωνα με την Ακαδημία, ο Ντίλαν επικαλέστηκε «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Ο μουσικός Μπομπ Ντίλαν δεν θα ταξιδέψει στην Σουηδία για να παραλάβει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, έγινε γνωστό από τη σουηδική Ακαδημία.

Η Ακαδημία ανακοίνωσε ότι έλαβε προσωπική επιστολή από τον Μπομπ Ντίλαν, στην οποία ο μουσικός ανέφερε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην τελετή απονομής του Νόμπελ και επικαλέστηκε «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Ο Ντίλαν είπε στην Ακαδημία ότι αισθάνεται «μεγάλη τιμή» για τη βράβευσή του και εξέφρασε την ελπίδα να μπορούσε να παραλάβει προσωπικά το βραβείο.

Ο μουσικός θα πρέπει να δώσει μία διάλεξη έως τον Ιούνιο.

Τις πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση της βράβευσής του, ο Μπομπ Ντίλαν ήταν «εξαφανισμένος»: η Ακαδημία δεν μπορούσε να τον βρει για να του ανακοινώσει επισήμως τη βράβευση, ενώ ο ίδιος είχε αποφύγει να κάνει δηλώσεις.

Μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε από μέλος της Σουηδικής Ακαδημίας, ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε συνέντευξη λέγοντας ότι «δεν έχει λόγια» για τη βράβευσή του και εκφράζοντας την επιθυμία του να παραστεί στην τελετή απονομής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024