Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 12 Ιανουαρίου 2017 τα αποκαλυπτήρια του Nintendo Switch

Στις 12 Ιανουαρίου 2017 τα αποκαλυπτήρια του Nintendo Switch

Στις 12 Ιανουαρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας παιχνιδομηχανής της Nintendo. H ιαπωνική εταιρεία έδειξε πρόσφατα, πρώτη φορά, την πρότασή της μέσω ενός σύντομου βίντεο, στο οποίο το νέο Nintendo αποδεσμεύεται από την τηλεόραση και χρησιμοποιείται εναλλακτικά ως φορητή παιχνιδομηχανή, με δύο αποσπώμενα χειριστήρια. Γνωστό είναι ήδη ότι το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Στις 12 Ιανουαρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας παιχνιδομηχανής της Nintendo. H ιαπωνική εταιρεία έδειξε πρόσφατα, πρώτη φορά, την πρότασή της μέσω ενός σύντομου βίντεο, στο οποίο το νέο Nintendo αποδεσμεύεται από την τηλεόραση και χρησιμοποιείται εναλλακτικά ως φορητή παιχνιδομηχανή, με δύο αποσπώμενα χειριστήρια.

Είναι ήδη γνωστό ότι το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Επίσης, διαδικτυακά καταστήματα δέχονται ήδη προπαραγγελίες μαντεύοντας ότι η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 400 ευρώ. Επισήμως, η τιμή του Nintendo Switch δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί επίσης στις 12 Ιανουαρίου, τουλάχιστον για την αμερικανική και την ιαπωνική αγορά.



Μέσω Twitter, η Nintendo ανακοίνωσε σε ΗΠΑ και Ιαπωνία ότι το επίσημο Nintendo Switch Presentation θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου στις 12 Ιανουαρίου, προαναγγέλοντας μια εκδήλωση δυόμισι μήνες νωρίτερα.

Παράλληλα, στο κανάλι της Nintendo στο YouTube ανέβηκε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο άλλη μια φορά η εταιρεία προβάλλει πόσο πρακτικό είναι να έχεις μια παιχνιδομηχανή που συνδέεται και αποδεσμεύεται από την τηλεόραση όποτε χρειαστεί: το παιχνίδι ξεκινά στο σαλόνι και συνεχίζεται στο πάρκο, στο αεροπλάνο ή στην γειτονική ταράτσα με φίλους (έχει δύο αποσπώμενα χειριστήρια και οθόνη).

Πάντως, η υποδοχή της ανακοίνωσης δεν θα έπρεπε να ευχαριστεί την Nintendo, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν κάτι πιο εντυπωσιακό, τη στιγμή που η Sony λανσάρει το Playstation 4 σε πολύ χαμηλότερη τιμή και το πιο προσικό VR headset με τίτλους εικονικής πραγματικότητας και η Microsoft προετοιμάζει το έδαφος για headset 300 δολαρίων από πλήθος κατασκευαστών για PC με Windows 10.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024