Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί μία τσάντα είναι η καλύτερη επένδυση

Γιατί μία τσάντα είναι η καλύτερη επένδυση

Ξεχάστε τα ακίνητα και τις μετοχές. Αν έχετε χρήματα στην άκρη, επενδύστε στη σωστή τσάντα.

Μαριάννα Αλεξίου

Εντάξει, δεν είναι ακριβως το είδος της τσάντας που κρατούν οι γυναίκες στους δρόμους μίας χρεωκοπημένης χώρας αλλά σε κάποια άλλα μέρη του κόσμου η ζωή συνεχίζεται και οι fashionistas μαζεύουν τις αποταμιεύσεις τους για να τις επενδύσουν σε μία τσάντα. Tώρα πια, μάλιστα, δεν το κάνουν απλώς από ματαιοδοξία, αλλά και γιατί αποτελεί μία επένδυση με εγγυημένη απόδοση.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η αξία των Chanel bags έχει αυξηθεί τα τελευταία έξι χρόνια κατά 70%. Πιο συγκεκριμένα, ο γαλλικός οίκος λάνσαρε τη πρώτη του σειρά Chanel 2.55 για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1955 και η τιμή αυτών ήταν $220. Την δεκαετία του’ 90 η τιμή τους ανήλθε στα $1,150, ενώ το 2010 στα $ 2,850. Το 2016 μια Chanel κοστίζει $4,900 (πραγματική επένδυση!).
Φαίνεται πως η αυξανόμενη προτίμηση των γυναικών στις συγκεκριμένες τσάντες τα τελευταία χρόνια ήταν αυτή που έδωσε τη δυνατότητα στον γαλλικό οίκο να αυξήσει τις τιμές του (αρκετά θα λέγαμε). Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως μια Chanel έχει γίνει το must have κάθε celebrity, γεγονός που την καθιστά αναμφισβήτητα » it» item για τη γυναικεία γκαρναρόμπα. Τελικά επιβεβαιώνονται τα λόγια του Karl Lagerfeld, γιατί πράγματι εκσυγχρόνισε τον γαλλικό οίκο. Τον πήγε ένα βήμα παραπέρα. Και σχεδιαστικά… και στο κόστος!

woman.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024