Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Άγνωστο παραμένει το μέλλον τoυ Κ. Magnussen

F1: Άγνωστο παραμένει το μέλλον τoυ Κ. Magnussen

Οδηγός της Renault θα παραμείνει και το 2017 ο K. Magnussen προχωρώντας στην μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα.

Την ύστατη στιγμή όπως όλα δείχνουν θα παρθεί η απόφαση της παραμονής του K. Magnussen στη Renault, με τη γαλλική φίρμα να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης τόσο του Δανού όσο και του J. Palmer.

Μάλιστα, μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Perez και Force India, οι επιλογές της Renault περιορίζονται γεγονός που καθιστά περισσότερο πιθανή την παραμονή τόσο του K. Magnussen όσο και του J. Palmer στις τάξεις της γαλλικής φίρμας.

«Είναι ξεκάθαρο πως θέλω να παραμείνω εδώ. Είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Γνωρίζω λίγο ως πολύ πως έχει η κατάσταση. Τους έδωσα τον απαραίτητο χρόνο ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Ήθελα να τους δείξω πως είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Τους έδωσα δύο εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα θα υπάρξει μια απόφαση».

«Κατανοώ την κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ μακριά και ελπίζω πως θα μπορέσω να συνεχίσω μαζί τους για αρκετό καιρό», δήλωσε ο K. Magnussen σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα της Renault, αναγνωρίζοντας πως η «εμπορική» του αξία είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους οδηγούς που υποστηρίζονται από ισχυρότερους χορηγούς και ελπίζοντας πως η γαλλική ομάδα θα επιλέξει βάσει του ταλέντου και όχι των χρημάτων που ακολουθούν έναν οδηγό.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024