Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot 3008 DKR: Ο υπερασπιστής

Peugeot 3008 DKR: Ο υπερασπιστής

Τον διάδοχο του 2008 DKR, ο οποίος και θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του νικητή στο περίφημο Ράλλυ Ντακάρ, αποκάλυψε η Peugeot.


Αγωνιστική εκδοχή απέκτησε το νέο Peugeot 3008 δύο εβδομάδες πριν την επίσημη αποκάλυψή του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεση Αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει το Παρίσι.

Ο λόγος για το 3008 DKR, το οποίο και θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε κυριαρχώντας στον απαιτητικότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη – στο Ράλλυ Ντακάρ.

Με αφετηρία, λοιπόν, την έκδοση παραγωγής του νέου 3008, η Peugeot δημιούργησε μια ακόμα αγωνιστική πρόταση που όπως και το 2008 DKR θα διαθέτει κίνηση στους δύο τροχούς.

Οι βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο 3008 DKR εντοπίζονται στην αξιοπιστία, την ανάρτηση, την οδική συμπεριφορά και τον κλιματισμό, ενώ ο V6 κινητήρας diesel προσαρμόστηκε στους περιορισμούς που θα ισχύσουν στον αγώνα του 2017.

Σύμφωνα με τη γαλλική φίρμα οι περιορισμοί στις μονάδες υπερτροφοδότησης θα οδηγήσουν στη μείωση της μέγιστης ισχύος κατά 20 ίππους, ωστόσο η βελτίωση της γραμμικότητας του διπλά υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα πρόκειται να αντισταθμίσει την όποια απώλεια.

Το ρόστερ της γαλλικής φίρμας θα παραμείνει το ίδιο με εκείνο του φετινού αγώνα, με τους C. Sainz, S. Loeb, S. Peterhansel και C. Despres να διαμορφώνουν μια πραγματική dream team, έτοιμη να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο.

Τα αποκαλυπτήρια του 3008 DKR θα πραγματοποιηθούν από τον C. Sainz τον επόμενο μήνα στο Μαρόκο, όπου η γαλλική ομάδα προετοιμάζεται για το επόμενο Ράλλυ Ντακάρ.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024