Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Ampera-e 2017: Με υποσχέσεις για ηλεκτρική αυτονομία 400 χλμ.

Opel Ampera-e 2017: Με υποσχέσεις για ηλεκτρική αυτονομία 400 χλμ.

Τετρακόσια χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας με μία φόρτιση ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα για το νέο της ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο παρά τη γνώριμη ονομασία του, ελάχιστη συνάφεια έχει με το παρελθόν των διακριτικών Ampera.


Η γερμανική φίρμα συμπληρώνει σταδιακά το παζλ του νέου της ηλεκτροκίνητου μοντέλου το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Παρισιού και παρά τη γνώριμη ονομασία, επί της ουσίας, το νέο Ampera-e, απέχει ριζικά από το μέχρι σήμερα γνωστό ομώνυμο μοντέλο.

Εκτός από τις ορατές διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από τις εικόνες του βασισμένου στο αμερικανικού Chevrolet Bolt, Opel Ampera-e, το νέο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γερμανικής φίρμας υπόσχεται να ξεπεράσει την αυτονομία των 400 χλμ. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής της Opel, Karl-Thomas Neumann.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, «με το Ampera-e η Opel σκοπεύει να φέρει τη δημοκρατία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Ανεξαρτήτως των φιλόδοξων δηλώσεων του επικεφαλής της Opel, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία εκτός της γενναιόδωρης αυτονομίας, το Opel Ampera-e αναμένεται να εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 204 ίππων, θα επιταχύνει από 0-50 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και από 80-120 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του θα περιορίζεται στα 150 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, το συνολικού μήκους 4,17 μέτρων ηλεκτροκίνητο Opel υπόσχεται, σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις, μέγιστη ευρυχωρία χάρη στην έξυπνη διάταξη των μπαταριών του κάτω από το πάτωμα, προσφέροντας φιλοξενία σε πέντε ενηλίκους και χώρο αποσκευών που θα ξεκινά από τα 381 λίτρα.

auto.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024