Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Audi αναθερμαίνει... το ενδιαφέρον της για το Q4

Η Audi αναθερμαίνει… το ενδιαφέρον της για το Q4

Η γερμανική φίρμα καταθέτει εκ νέου αίτημα προστασίας για τα διακριτικά Q4 προλειαίνοντας το έδαφος για την άφιξη ένος μεσαίου μεγέθους coupe SUV στην γκάμα της με αυτά τα διακριτικά και ηλεκτροκίνητες προοπτικές.

H γερμανική φίρμα φέρεται να κατέθεσε νέα αίτηση προστασίας και κατοχύρωσης του λογότυπου Q4, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετηθεί στις επιφάνειες ενός νέου, μεσαίου μεγέθους, coupe SUV, πολύ κοντά στα σχεδιαστικά πρότυπα του TT offroad Concept που η γερμανική φίρμα παρουσίασε στο Πεκίνο το 2014.

Όπως είναι γνωστό η Audi είχε πέρυσι εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τον όμιλο Fiat-Chrysler για τα διακριτικά Q2 και Q4 καθώς χρησιμοποιούνται από την Alfa Romeo για διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και συστήματα τετρακίνησης αντίστοιχα, την οποία και είχε κερδίσει.

Ωστόσο, λόγω προφανώς του συγκεκριμένου προηγούμενου η γερμανική φίρμα προχώρησε την 29η Σεπτεμβρίου σε εκ νέου αίτηση κατοχύρωσης και προστασίας του λογότυπου Q4, το οποίο με δεδομένη και τη συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πλέον να έχει αποκρυσταλλωθεί στο προϊοντικό portfolio των Γερμανών.

Σε κάθε περίπτωση το Q4 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μετά το 2018 οπότε και όχι οριστεί η άφιξη του μεγάλου coupe και αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της Audi το οποίο θα φορέσει τα διακριτικά Q6 e-tron, θα υπόσχεται αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χλμ. και έχει ήδη συστηθεί μέσω του e-tron quattro concept.

Επίσης με δεδομένη την χρονική απόσταση για την άφιξη του Q4, αλλά και τη σχεδιαστική του συγγένεια με το Q6 e-tron, δεν αποκλείεται το μεσαίο coupe SUV της Audi να περιλαμβάνει στις τάξεις του εξαρχής και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία θα συμπληρώσει την γκάμα των δεδομένων συμβατικών του εκδόσεων.

Auto Express

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024