Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν πρέπει να τρως ποτέ μόνη

Γιατί δεν πρέπει να τρως ποτέ μόνη

Η παρέα στο φαγητό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στις επιτυχημένες γυναίκες και τις άλλες.

Ευφραιμίδη Μαρίλη


από τη Μαρίλη Ευφαιμίδη

Θέλετε να φτάσετε την κορυφή; Ο master της δικτύωσης Κιθ Φεράζι, συγγραφέας του «Never eat alone», υποστηρίζει ότι το μυστικό είναι να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους. Η διαφορά ανάμεσα στους πολύ επιτυχημένους και σε όλους τους άλλους είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν τις σχέσεις.
Γιος ενός σιδερά και μίας καθαρίστριας, κατάφερε με τις σωστές διασυνδέσεις να σπουδάσει στο Yale και το Harvard και να ονομαστεί πριν τα 40 του Παγκόσμιος Ηγέτης του Αύριο από το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Η κεντρική ιδέα της δικτύωσης για εκείνον είναι η γενναιοδωρία, δηλαδή το να βοηθάς τους φίλους να συνδέονται με άλλους φίλους.
Στη συνέχεια κάνει την ιδέα πιο συγκεκριμένη θέτοντας βασικές αρχές, όπως:
– μην είστε ανταγωνιστική: ποτέ μην αρκείστε στο να κατακτήσετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Πρέπει να κατακτήσετε το στόχο σας και να βεβαιωθείτε ότι εκείνοι που είναι σημαντικοί για σας θα κατακτήσουν τον δικό τους.
– να δίνετε συνέχεια το παρόν: πρέπει να είστε σε διαρκή επαφή με τον κύκλο των επαφών σας, όχι μόνο όταν χρειάζεστε κάτι.
– ποτέ μην τρώτε μόνη: είτε στο γραφείο, είτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, το να είσαι αόρατος είναι χειρότερο και από το να είσαι αποτυχημένος.
– γίνετε η βασίλισσα των social: χρησιμοποιήστε όλα τα social media που ξέρετε για να δημιουργήσετε σημαντικούς δεσμούς, να καλλιεργήσετε την αφοσίωση και να χτίσετε ένα δίκτυο από ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας.

woman.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024