Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
40 μαγιό που θέλουμε για το καλοκαίρι

40 μαγιό που θέλουμε για το καλοκαίρι

Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε το τέλειο μαγιό. Για κάθε στιλ και για κάθε σωματότυπο, οι τρεις συλλογές Calzedonia Καλοκαίρι 2016 έχουν αυτά που ονειρεύεστε.

TRIBAL SHADES
Boho εμφανίσεις, γεωμετρικά και οπτικά μοτίβα αλλά και ethnic λεπτομέρειες. Πλεκτά, εντελώς χειροποίητα μπικίνι σε ουδέτερες αποχρώσεις. Τριγωνικά μπικίνι με πυκνή υφή, που η πλέξη τους αγκαλιάζει το σώμα, προσφέροντας ένα σοφιστικέ look.
Οι υφάνσεις που παραπέμπουν σε βελονάκι και υφαντά πρωταγωνιστούν επίσης στη beachwear συλλογή, συνθέτοντας ένα κομψό, εκλεπτυσμένο, on-trend outfit: Κεντημένα ή ρομαντικά anglaise σορτς με κεντήματα καθώς και ολόσωμα πλεκτά φορέματα – κομψά και μοντέρνα για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού –ιδανικά για τα πιο boho summer & beach looks.
RAISE YOUR ENERGY
Sportive και glam style μαζί. Μοδάτα σχέδια που αντανακλούν το glam – sport trend, με νέα κοψίματα κι ελαφριές ελαστικές υφές υψηλής απόδοσης (με το Lycra Sport brand να εγγυάται την ποιότητα). Προστατεύουν από την UV ακτινοβολία κι ακολουθούν την κίνηση του σώματος. Βγαίνουν σε φλούο χρώματα με κοντράστ total – black λεπτομέρειες.
Το κλασικό sporty look επαναπροσδιορίζεται με μοντέρνο design και sexy κοψίματα που είναι πιο άνετα από ποτέ. Διατίθενται σε δύο εκδοχές: ολόσωμο και μπικίνι με την επιλογή είτε σλιπ ή boxer γραμμή.
KISSED ΒΥ ΤΗΕ SUN
Εκτυφλωτικά χρώματα και ζωηρά new ethnic prints υπογράφουν το πιο στιλάτο καλοκαίρι. Βολάν που τονίζουν τη θηλυκότητα, girlie floral σχέδια, pop tops και μπικίνι στο χρώμα της γρανίτας αλλά και με αστεράκια.
Τα funny τροπικά μοτίβα όπως τα παπαγαλάκια έχουν την τιμητική τους σε εντυπωσιακά ολόσωμα τρικίνι ενώ δεν λείπουν τα boho φορέματα με κρόσσια αλλά και τα must have καφτάνια για τις βόλτες στο νησί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα highlight τα μεγάλα κοψίματα, τόσο σε μαγιό όσο και σε φορέματα!

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024