Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως ένα βότσαλο παραλίας έγινε το πιο hot αξεσουάρ της μόδας

Πως ένα βότσαλο παραλίας έγινε το πιο hot αξεσουάρ της μόδας

Κανείς δε περίμενε πως οι πέτρες της θάλασσας μπορούν να μεταμορφωθούν σε κομψά κοσμήματα που λατρεύουν οι celebrities.

Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη, φωτό: cvc-stones.com

To must αξεσουάρ που θα φορέσουμε το καλοκαίρι μέσα από τα μακριά καφτάνια είναι ένα κομψό και μίνιμαλ μενταγιόν με σήμα κατατεθέν το βότσαλο της παραλίας. Ο εμπνευστής και της πρωτότυπης ιδέας μας αποκαλύπτει πως αποφάσισε να δώσει άλλη διάσταση στα βότσαλα που μάζευε μικρός.
Ο χρηματοδότης Charlie de Viel Castel ξεκίνησε τη σειρά κοσμημάτων CVC Stones σαν ένα project, την άνοιξη του 2015. Προς μεγάλη έκπληξη όλων – συμπεριλαμβανομένης και της δικής του – επιλέχθηκε πολύ γρήγορα να παρουστιαστεί στο κοινό από το ηλεκτρονικό κατάστημα Moda Οperandi, και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις της Charlize Theron και της Sienna Miller.
O Viel Castel, διευθύνων σύμβουλος ιδιωτικής εταιρίας μετοχικού κεφαλαίου, δεν θεώρησε ποτέ τα κοσμήματα σαν τομέα εργασίας ή επένδυση που θα μπορούσε να κάνει, μέχρι που η γιαγιά του πέθανε και του κληροδότησε ένα ακατέργαστο διαμάντι.
Ο Viel Castel αποφασισμένος να τιμήσει την κληρονομιά της ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα για συγγενείς και φίλους. Χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες πετρούλες παραλίας που μάζευε όταν ήταν μικρός πρόσθεσε λεπτομέρειες από διαμάντια και λεπτή χρυσή αλυσίδα.
Σύντομα οι δημιουργίες του τράβηξαν την προσοχή της Lauren Santo Domingo, συν-ιδρύτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος Μοda Operandi, η οποία ένα μήνα μετά του πρότεινε να παρουσιάσει την collection του online.
Όπως δήλωσε η Lauren: » Τα κοσμήματα CVC Stones, όπως και η κάθε γυναίκα που τα φοράει, είναι μία μελέτη αντιθέσεων ανάμεσα στην εύθραυστη πτυχή τους και στο δυναμισμό. Ήταν θέμα εβδομάδων μέχρι τα μίνιμαλ και κομψά κοσμήματά του να ξεκινήσουν να φοριούνται από celebrities και μοντέλα όπως τη Rosie Huntington – Whiteley και τη Lily Aldridge. Η Kendall Jenner, η Care Delevingne και η Sarah Jessica Parker επιλέγουν τις χαρακτηριστικές μαύρες πέτρες ενώ η Jessica Hart προτιμάει τις πιο γήινες αποχρώσεις.

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024