Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Έναρξη συνεργασίας FCA Greece με Βελμάρ

Η FCA Greece υποδέχεται στο δίκτυό της την εταιρεία Βελμάρ του ομίλου Θ. Βασιλάκη ως το νέο εξουσιοδοτημένο διανομέα για τις Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά.

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Βελμάρ, ανακοίνωσε η Fiat Chrysler Automobiles Greece η οποία υποδέχεται την Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, ως το νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του ιταλικού ομίλου FCA.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Bέλμαρ για τα οχήματα της FCAG θα βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία (18ο χλμ Ε.Ο.Αθηνών-Λαμίας, Γέφυρα Βαρυμπόμπης, τηλ.21110 63000).

Η συνεργασία με τη Βελμάρ εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCAG με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις προτάσεις των Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional και την παροχή υπηρεσιών after sales (πώληση ανταλλακτικών, επισκευή και συντήρηση) για τις ιταλικές φίρμες.

Όπως επισήμανε για την νέα συνεργασία ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCAG, κ. Paulo Carelli ανέφερε ότι: «Ο Όμιλος FCA συνεχίζει και ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω του υψηλού επιπέδου δικτύου διανομέων του. Η συνεργασία με την Βελμάρ είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα στο σχέδιό μας να προσφέρουμε σταθερά στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν εύρος υπηρεσιών και λύσεων, συνδυαστικά με μια μοναδική γκάμα μοντέλων. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ολοκαίνουριο Fiat Tipo, καθώς και με τη διευρυμένη οικογένεια των πιο εμβληματικών μοντέλων της Fiat: το νέο 500, το μεγαλύτερο 500L χωρητικότητας 7 ατόμων, αλλά και το πρόσφατα λανσαρισμένο 500X, για όσους αγαπούν το off-road στυλ και την 4×4 εμπειρία. Επιπλέον, για αυτούς που αναζητούν το ξεχωριστό σε επίπεδο σχεδιασμού και επιδόσεων, η Alfa Romeo και η Abarth δημιουργούν μοντέλα που ανατρέπουν τους κανόνες και εδραιώνουν τάσεις. Για εκείνους, πάλι, που το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητάς τους, η μοναδική αξιοπιστία και ποιότητα της σειράς Fiat Professional έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες με απόλυτη επιτυχία. Συνδυάζοντας το ισχυρό δίκτυο με τις εντυπωσιακές νέες προτάσεις και τις αξιόπιστες after sales υπηρεσίες εξασφαλίζουμε ότι το 2016 θα είναι χρονιά επιπλέον ανάπτυξης για την FCAG στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της να επενδύει στην Ελλάδα, όπως πράττει τα τελευταία 20 χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βελμάρ, κ. Γιώργος Βασιλάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι : «Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες. Δημιουργούμε οικονομίες κλίμακας που μας μειώνουν σημαντικά το κόστος ανά μονάδα και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε οικονομικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Από μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε αστικό κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Η μόδα και το καλό γούστο είναι τρόπος ζωής για τους πολίτες μίας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα και λίγοι μπορούν να συνδυάσουν τόσο καλά αυτές τις αρετές και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς, όπως οι φίλοι μας οι Ιταλοί».

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024