Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθ.Οικονομάκου - Μ.Παπαδημητρίου για τον «Μαγικό Καθρέφτη»

Αθ.Οικονομάκου – Μ.Παπαδημητρίου για τον «Μαγικό Καθρέφτη»

Στην πρώτη ελληνική τρισδιάστατη μεγάλου μήκους ταινία, ο Μάκης Παπαδημητρίου ερμηνεύει τον Κλεάνθη, έναν έφορο αρχαιοτήτων που ανακαλύπτει έναν μαγικό καθρέφτη που μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ευχή του. Ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Αθηνά Οικονομάκου, μιλούν στο in.gr για το πώς είναι να βλέπεις τον εαυτό σου τρισδιάστατο.

Στην πρώτη ελληνική τρισδιάστατη μεγάλου μήκους ταινία, ο Μάκης Παπαδημητρίου (Chevalier, Suntan) ερμηνεύει τον Κλεάνθη, έναν έφορο αρχαιοτήτων που ανακαλύπτει έναν μαγικό καθρέφτη που μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ευχή του.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Αθηνά Οικονομάκου, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία και τηλεοπτική παρτερνέρ του και στη σειρά Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής Μου, μιλούν στο in.gr για το πώς είναι να βλέπεις τον εαυτό σου τρισδιάστατο και για τις ευχές που θα έκαναν εάν είχαν στα χέρια τους έναν μαγικό καθρέφτη.

Η ομάδα της επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos» ενώνει ξανά τις δυνάμεις της στον «Μαγικό Καθρέφτη», μία ιστορία που κινείται στον χρόνο και στον χώρο, μπλέκοντας τον ήρωά της σε περιπέτειες. Ο Χρήστος Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία, η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος το σενάριο, ενώ στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον Γιώργο Αργυροηλιόπουλο και στην παραγωγή τον Γιάννη Ιακωβίδη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Ζέτα Δούκα, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Τάκης Παπαματθαίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ενώ τον ρόλο του μαγικού καθρέφτη ερμηνεύει ο Κώστας Κόκλας.

Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, σε διανομή Feelgood.

Συνέντευξη: Αγγελική Στελλάκη
Βίντεο: Μανώλης Παπαχρήστος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024