Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Laia Sanz: H βασίλισσα της ερήμου

Laia Sanz: H βασίλισσα της ερήμου

Με 17 παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό της, η Laia Sanz δικαίως θεωρείται η ταχύτερη γυναίκα αναβάτης του Ράλλυ Ντακάρ.

Η Laia Sanz προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της αγωνιστικής της καριέρας. Με 17 παγκόσμιους τίτλους στο ενεργητικό της και ουκ ολίγες διακρίσεις στο Ράλλυ Ντακάρ -τον απαιτητικότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη- δικαίως χαρακτηρίζεται ως η βασίλισσα της ερήμου.

Είναι 9 το πρωί και η Laia Sanz μάς υποδέχεται στη φύση, στο σπίτι της στην Seva. «Αυτό είναι το δικό μου περιβάλλον, δεν θα μπορούσα ποτέ να εργαστώ σε ένα γραφείο που θα μοιάζει με κουτί».

«Ξεκίνησα όταν ήμουν τεσσάρων ετών καθώς ο πατέρας μου ήταν λάτρης των μοτοσικλετών και ο αδερφός μου ήδη διέθετε μία. Η οικογένεια μου με υποστήριζε πάντα και ποτέ δεν έκανε κάποια διάκριση ανάμεσα σε μένα και τον αδερφό μου», δηλώνει η Laia αποκαλύπτοντας πως το γεγονός ότι ήταν ένα πολύ δραστήριο παιδί, την βοήθησε ώστε να ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία τους αγώνες μοτοσικλέτας, φτάνοντας το 2015 στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης του Ράλλυ Ντακάρ και για μία ακόμα φορά στην πρώτη της κατηγορίας των γυναικών.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024