Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επανήλθε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Νίκος Παρασκευόπουλος

Επανήλθε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Νίκος Παρασκευόπουλος

«Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε για τη Δικαιοσύνη που είναι κλειδί της εύρυθμης κοινωνικής ζωής» δήλωσε ο καθηγητής Νομικής Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος επανήλθε την Πέμπτη στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, παραλαμβάνοντας από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός. «Προτεραιότητά μας είναι, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, η καταπολέμηση της διαφθοράς» τόνισε.

«Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε για τη Δικαιοσύνη που είναι κλειδί της εύρυθμης κοινωνικής ζωής» δήλωσε ο καθηγητής Νομικής Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος επανήλθε την Πέμπτη στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, παραλαμβάνοντας από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός.

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε πολλές δυνατότητες για δημιουργικό έργο λόγω της οικονομικής δυσκολίας, αλλά και του λίγου χρόνου ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία» δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Ξέρετε ότι έγινε η αρχή μιας προσπάθειας για βασικά ζητήματα της Δικαιοσύνης όπως είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς. Έγινε μια σημαντική κίνηση για την καταπολέμηση της διαφθοράς, στη Γαλλία, με την επίσκεψη εισαγγελέων που προώθησαν την υπόθεση Λαγκάρντ. Η επιτάχυνση της Δικαιοσύνης είναι το βασικό ζήτημα που τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτερα. Πρέπει να στήσουμε πιλοτικές δομές».

«Προτεραιότητά μας είναι, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, η καταπολέμηση της διαφθοράς» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης και σήμερα αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι «θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του πρωθυπουργού και του ελληνικού λαού για μια Δικαιοσύνη ανεξάρτητη όσο γίνεται και με ανθρώπινο πρόσωπο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024