Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Suzuki Baleno 2016: H επιστροφή

Suzuki Baleno 2016: H επιστροφή

Η ιαπωνική φίρμα δημοσιοποιεί τα πρώτα στοιχεία για την έκδοση παραγωγής του νέου της supermini το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή διεθνή γερμανική έκθεση.


Η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της έκδοσης παραγωγής του νέου supermini της, Baleno, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Baleno μένει πιστό στις αναλογίες του πρωτοτύπου ik-2 που προηγήθηκε και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, υιοθετώντας ωστόσο συνολικά πιο προσγειωμένα αισθητικά χαρακτηριστικά.

Αν και η Suzuki δεν δημοσιοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της supermini, το Baleno αναμένεται να διατηρήσει τις ίδιες διαστάσεις με το πρωτότυπο που ανέλαβε να το συστήσει διαθέτοντας 4,023 μ. μήκος, 1,92 μ. πλάτος. 1,45 μ. ύψος και μεταξόνιο 2,52 μέτρων υποσχόμενο ένα ευρύχωρο εσωτερικό και γενναιόδωρο πορτ μπαγκάζ.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Baleno θα είναι διαθέσιμο με ένα νέο turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου με άμεσο ψεκασμό ο οποίος θα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα έναυσης κινητήρα το οποίο η Suzuki αποκαλεί Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υπόσχεση για χαμηλό βάρος υπόσχονται υψηλή αποδοτικότητα για το Baleno και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες για δυναμισμό.

auto.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024