Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα κάνετε κράτηση για την δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10

Πώς θα κάνετε κράτηση για την δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10

Στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τα Windows 10 για PC και tablet, ανακοίνωσε η Microsoft. Η αναβάθμιση για τους κατόχους Windows 7 ή Windows 8.1 θα γίνει δωρεάν, οι οποίοι καλούνται να κάνουν «κράτηση».

Στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τα Windows 10 για PC και tablet, ανακοίνωσε η Microsoft. Η αναβάθμιση για τους κατόχους Windows 7 SP1 ή Windows 8.1 θα γίνει δωρεάν τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του λειτουργικού, οι οποίοι καλούνται να κάνουν «κράτηση» («Reserve your free upgrade»).

Η διαθέσιμη νέα ενημέρωση (KB 3022345) για το λειτουργικό τους σύστημα, θα φέρει στο system tray ένα χαρακτηριστικό εικονίδιο στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας. Με ένα κλικ σε αυτό το εικονίδιο, ο χρήστης θα εκκινήσει την διαδικασία κράτησης της δωρεάν αναβάθμισης στα Windows 10. Αναλυτικές πληροφορίες για την αναβάθμιση δημοσιεύονται στην διεύθυνση
http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-upgrade?OCID=win10_null_vanity_win10upgrade

Όσοι δεν κάνουν κράτηση, θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν την ενημέρωση για τα Windows 10. Με την κράτηση, βεβαιώνεστε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις της αναβάθμισης, σημειώνει η εταιρεία. Με αυτό τον τρόπο, στις 29 Ιουλίου τα απαραίτητα αρχεία θα μεταφερθούν εγκαίρως στον υπολογιστή και ο χρήστης θα αποφασίσει να εκκινήσει την διαδικασία εγκατάστασης -κατά την εταιρεία θα διαρκέσει περί τα 20 λεπτά σε σύγχρονο εξοπλισμό.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την αναβάθμιση στα Windows 10 αφορούν στην υπό δοκιμή έκδοση στην διεύθυνση http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-specifications?OCID=win10_null_vanity_win10specs και υπόκεινται σε αλλαγές.

Επίσης, λέγεται ότι θα διατεθεί από το Windows Store ένα app με την ονομασία Get Windows 10, που θα αναλαμβάνει να εξετάσει αυτόματα εάν πληρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές για την αναβάθμιση στην πολλά υποσχόμενη επόμενη έκδοση των Windows. H ειδοποίηση Rererve your free upgrade εμφανίζεται από αυτό το app, το οποίο συνοδεύει το τελευταίο update των Windows.

Για κάθε συσκευή με Windows, απαιτείται νέα διαδικασία κράτησης. Η κράτηση για τα Windows 10 δεν αφορά προς το παρόν τα smartphone με Windows Phone 8.1. Δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις στην διεύθυνση http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-faq

H Cortana, η ψηφιακή βοηθός των Windows, δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμη στους χρήστες από την Ελλάδα -Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Κίνα, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία θα προηγηθούν.

Τέλος, στην διεύθυνση http://www.xbox.com/en-US/windows-10 αναμένεται να δημοσιευτούν πληροφορίες για το streaming παιχνιδιών από το Xbox One σε Windows 10 PC ή tablet.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024