Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Advanced Project Management - Professional Education» από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

«Advanced Project Management – Professional Education» από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το e-learning Πρόγραμμα «Advanced Project Management - Professional Education» έχει διάρκεια 4 μήνες και παρέχει ένα συγκροτημένο σύνολο γνώσεων στο Σύγχρονο Project Management με δυνατότητα (προαιρετικής) συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης ως «Project Management Associate / Στέλεχος Διοίκησης – Διαχείρισης Έργων» στο Επίπεδο D του International Project Management Association (IPMA).

Το e-learning Πρόγραμμα «Advanced Project Management – Professional Education» έχει διάρκεια 4 μήνες και παρέχει ένα συγκροτημένο σύνολο γνώσεων στο Σύγχρονο Project Management με δυνατότητα (προαιρετικής) συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης ως «Project Management Associate / Στέλεχος Διοίκησης – Διαχείρισης Έργων» στο Επίπεδο D του International Project Management Association (IPMA).

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις έχει διάρκεια έναν επιπλέον μήνα και είναι προαιρετική για όσους θελήσουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Οι εξετάσεις στην Ελλάδα διενεργούνται από τον Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης του IPMA: PMGCert σε συνεργασία με τον Αυστριακό Φορέα PMA. Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται ισότιμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξαρτήτως από τον εθνικό φορέα, ο οποίος την απένειμε.

Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν απόφοιτοι ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ή/και Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία και η επιτυχής ολοκλήρωση του οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν ωστόσο Πτυχιούχοι Ανωτάτης Σχολής τουλάχιστον τριετούς φοίτησης .

Εκπαιδευτής και Συγγραφέας του προγράμματος είναι ο κ. Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Project Manager ΙΡΜΑ Level C, Διπλ. 0+6++Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, DS Grenoble INP, ΜΒΑ ΕΜΠ-ΟΠΑ.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Ξένη δημοσίευση

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024