Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το παρασκήνιο της πρότασης του Ποταμιού για τον Ν.Αλιβιζάτο

Το παρασκήνιο της πρότασης του Ποταμιού για τον Ν.Αλιβιζάτο

Αρκετοί στο Ποτάμι φαίνεται ότι ήταν θετικοί στο όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη, ως υποψήφιας για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Επίσης με καλό μάτι έβλεπαν πολλοί και μια πιθανή υποψηφιότητα της Μαριέττας Γιαννάκου, παρότι το όνομά της είχε ακουστεί μόνο ως σενάριο. Επικρατέστεροι ωστόσο στην εσωκομματική ζύμωση εμφανίστηκαν ο Νίκος Αλιβιζάτος και ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού τη Δευτέρα είχε γίνει σαφές ότι το κόμμα δεν θα ψήφιζε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, αν ήταν τελικά αυτός ο υποψήφιος που θα πρότεινε η κυβέρνηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έτσι, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, είχαν πέσει στο τραπέζι όλα τα ονόματα που είχαν ακουστεί μέχρι τότε για την Προεδρία.

Αρκετοί στο κόμμα φαίνεται ότι ήταν θετικοί στην Ντόρα Μπακογιάννη, το όνομα της οποίας είχε προτείνει ως ιδέα στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Επίσης με καλό μάτι έβλεπαν πολλοί και μια πιθανή υποψηφιότητα της Μαριέττας Γιαννάκου, παρότι το όνομά της είχε ακουστεί μόνο ως σενάριο.

Ωστόσο, στο Ποτάμι έδω και καιρό έψαχναν μια υποψηφιότητα που το ίδιο το κόμμα θα πρότεινε Ο επικεφαλής του, Στάυρος Θεοδωράκης, φέρεται να ζήτησε άλλωστε με e-mail από τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής αλλά και της Επιτροπής Διαλόγου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Οι επικρατέστεροι σε αυτή την εσωκομματική ζύμωση ήταν ο Νίκος Αλιβιζάτος και ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Ο κ.Αλιβιζάτος, την πρώτη φορά που είχε αναφέρει το όνομά του ο Σταύρος Θεοδωράκης για το αξίωμα, στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται. Τελικά, όμως, απεδέχθη την πρόταση που του έγινε χθες, Τρίτη, δηλώνοντας μάλιστα ότι «υπό τις σημερινές περιστάσεις, όπως διαμορφώθηκαν μετά τις εκλογές, είναι υποχρέωση του καθενός να συμβάλει στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα».

Διαβάστε επίσης:

»» Τον Νίκο Αλιβιζάτο προτείνει για Πρόεδρο το Ποτάμι

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024