Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανεπαρκείς οι αισθητήρες δεδομένων υγείας για το Apple Watch

Ανεπαρκείς οι αισθητήρες δεδομένων υγείας για το Apple Watch

Οι αναξιόπιστες μετρήσεις των αισθητήρων που υπέβαλλε σε δοκιμές στο πρώτο της ρολόι η Apple οδήγησαν στην αναθεώρηση του Apple Watch. Έτσι, το πρώτο smartwatch της Apple δεν θα είναι ένα γκάτζετ υγείας.

Οι αναξιόπιστες μετρήσεις των αισθητήρων που υπέβαλλε σε δοκιμές στο πρώτο της ρολόι η Apple οδήγησαν στην αναθεώρηση του Apple Watch. Έτσι, το πρώτο smartwatch της Apple δεν θα είναι ένα γκάτζετ υγείας. Η Apple φέρεται να φιλοδοξούσε να ενθέσει στο ρολόι της λειτουργίας για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, την αρτηριακή πίεση καθώς και για την μέτρηση του άγχους.

Η τριχοφυΐα, η ξηρότητα του δέρματος ακόμα και το πόσο σφιχτά φορούσε κανείς το «έξυπνο» ρολόι οδηγούσε σε διαφορετικές μετρήσεις από τους αισθητήρες, οι οποίοι βασίζονται στην αγωγιμότητα του δέρματος.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές τις οποίες επικαλείται σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal, οι συνεχείς αποτυχίες στις λειτουργίες αυτές κατέστησαν το Apple Watch μια «μαύρη τρύπα» στην εταιρεία, αφού, εντούτοις, συνέχιζε να απορροφά πόρους επί τέσσερα χρόνια. Η τελική έκδοση του αναθεωρημένου Apple Watch που αναμένεται τον Απρίλιο θα περιλαμβάνει ένα πολύ πιο απλό monitor καρδιακού παλμού και μετρητή βημάτων.

καθώς και τις ανησυχίες που προκαλεί η διάδοση των «γκάτζετ υγείας»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024