Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat

Seat

Mε αφετηρία το μέχρι σήμερα γνωστό Leon ST η Seat  αποκαλύπτει στο Παρίσι το αποκλειστικά τετρακίνητο crossover Leon X-PERIENCE.


Η Seat αποκαλύπτει στο Παρίσι το αποκλειστικά τετρακίνητο crossover Leon X-PERIENCE με αφετηρία το μέχρι σήμερα γνωστό Leon ST.

To Leon X-Perience διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 1,5 εκατοστό ενώ μια σειρά από επιπλέον σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και οι ποδιές αλουμινίου στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα, αναλαμβάνουν να καταστήσουν σαφή τον προσανατολισμό του με την πρώτη ματιά.

Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι μαύρες ράγες οροφής και οι νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου που ντύνουν τους τροχούς των 17 ή, κατ’ επιλογή, των 18 ιντσών.

Όπως και στην μέχρι σήμερα γνωστή πρακτικότερη έκδοση του Leon η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του X-Perience ανέρχεται σε 587 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει έως και τα 1.470 λίτρα.

Σε επίπεδο κινητήρων, το αποκλειστικά τετρακίνητο X-Perience το οποίο επωφελείται από το αντίστοιχο σύστημα Haldex πέμπτης γενιάς, θα διατεθεί με TSI 1,8 λίτρων απόδοσης 180 ίππων και 280 Nm ροπής και diesel κινητήρες 1,6 και 2,0 λίτρων.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για TDI 1,6 λίτρων με ισχύ 110 ίππων και 320 Nm ροπής, ενώ την ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη έκδοση θα εξοπλίσει ο δίλιτρος TDI απόδοσης 150 ίππων και 320 Nm ροπής.

Ανεξαρτήτως επιλογής, οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε, προαιρετικά, με ισάριθμων σχέσεων ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024