Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Σε μια διοργάνωση αντάξια της φήμης της γαλλικής πρωτεύουσας, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία επιδεικνύει τα τελευταία της επιτεύγματα σε κλίμα αισιοδοξίας για το παρόν και ελπίδας για το μέλλον.

Σε μια διοργάνωση αντάξια της φήμης της γαλλικής πρωτεύουσας, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία επιδεικνύει τα τελευταία της επιτεύγματα σε κλίμα αισιοδοξίας για το παρόν και ελπίδας για το μέλλον.

Πολύ σπάνια στο παρελθόν οι γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν βρεθεί την ίδια χρονική στιγμή στο ίδιο επίπεδο με τους βασικούς ανταγωνιστές τους και αυτό οφείλεται όχι μόνο στη δημιουργικότητα που αντανακλούν τα νέα τους μοντέλα -πρωτότυπα και παραγωγής- αλλά κυρίως στην τεχνολογία τους.

Κυρίαρχο μέγεθος στη συζήτηση περί αυτοκινητοβιομηχανίας στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι που θα διαρκέσει ως τις 19 Οκτωβρίου αποτελεί η plug-in υβριδική Τεχνολογία, το «σκαλοπάτι» για τη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης στα ακριβά ακόμη ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Οι Peugeot και Citroen, για παράδειγμα, χάρη στην Τεχνολογία Hybrid Air, μιλούν επί ίσοις όροις με «γίγαντες», όπως η Mercedes-Benz -η οποία το 2017 θα έχει στη γκάμα της περισσότερα από 10 plug-in υβριδικά οχήματα- και αναζητούν επιχειρηματικούς συμμάχους για να επιμεριστούν το κόστος της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Με δεδομένη την ισχυρή παρουσία των γαλλικών αυτοκινητοβιομηχανιών, η φετινή έκθεση φαντάζει πιο ουσιαστική από ποτέ, φιλοξενώντας στο καλύτερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση περιβάλλον, εμβληματικά μοντέλα όπως η πρωτότυπη Lamborghini Asterion των 910 υβριδικών ίππων αλλά και ταπεινά αυτοκίνητα όπως η νέα Skoda Fabia που έχει εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά.

Ανάμεσα στα δυο αυτά άκρα υπάρχουν δεκάδες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό αφιέρωμα του in.gr.

Από το Παρίσι, που φιλοξενεί το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης, κρατάμε την θετική ενέργεια και την έμπνευση των ανθρώπων οι οποίοι πίσω από την Τεχνολογία βλέπουν την τέχνη της διαρκούς εξέλιξης ενός στοιχείου που τιτλοφορείται «Μέσο Μετακίνησης» αλλά στην ουσία του αποκαλύπτει την στάση ζωής μας απέναντι στα πράγματα.

Live Blog Paris Motor Show 2014

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024