Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι... πανηγυρισμοί της Ριάνα και των γυναικών των Γερμανών

Οι… πανηγυρισμοί της Ριάνα και των γυναικών των Γερμανών

Στα επίσημα του Μαρακανά βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή και μάλιστα πανηγύρισε έντονα το γκολ των «πάντσερ» σηκώνοντας μέχρι και την μπλούζα της. Πέρα από την Ριάνα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών μετά το τέλος τους αγώνα, θέλοντας να συγχαρούν το έτερον τους ήμισυ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στα επίσημα του Μαρακανά βρέθηκε η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Η Ριάνα πανηγύρισε έντονα το γκολ των «πάντσερ» στην παράταση σηκώνοντας μέχρι και την μπλούζα της προς τέρψιν όσων ήταν δίπλα της.

Η εκρηκτική ποπ σταρ κατάφερε μετά την απονομή να πάρει την φανέλα του Μεζούτ Οζίλ ενώ φωτογραφήθηκε και με την γερμανική σημαία. Επίσης επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της «νάτιοναλμανσαφτ» στα αποδυτήρια και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πέρα από την Ριάνα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και οι σύζυγοι και οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών μετά το τέλος τους αγώνα, θέλοντας να συγχαρούν το έτερον τους ήμισυ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024