Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti

Infiniti

H πολυτελής ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει από την 84η ελβετική έκθεση το, αγωνιστικής έμπνευσης και sport προσανατολισμού, Q50 Eau Rouge, η μάλλον, για την ακρίβεια, τις προδιαγραφές του θηριώδους V6 κινητήρα που το εξοπλίζει και το καθιστά, αν και πρωτότυπο, σε ό,τι ισχυρότερο έχει να επιδείξει η Infiniti σε βενζινοκίνητο. Το Q50 Eau Rouge που δανείζεται […]

H πολυτελής ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει από την 84η ελβετική έκθεση το, αγωνιστικής έμπνευσης και sport προσανατολισμού, Q50 Eau Rouge, η μάλλον, για την ακρίβεια, τις προδιαγραφές του θηριώδους V6 κινητήρα που το εξοπλίζει και το καθιστά, αν και πρωτότυπο, σε ό,τι ισχυρότερο έχει να επιδείξει η Infiniti σε βενζινοκίνητο.

Το Q50 Eau Rouge που δανείζεται το όνομα του από την ομώνυμη στροφή της βελγικής πίστας του Spa Francorchamps, έδωσε το στίγμα του από την έκθεση του Detroit, τον Ιανουάριο του 2014, όπου αποκάλυψε τις εμπνευσμένες από τα μονοθέσια της F1, σχεδιαστικές μεταβολές σε ό,τι αφορά τα αεροδυναμικά του στοιχεία από ανθρακονήματα.

Πλέον, από την ελβετική έκθεση, η Infiniti συμπληρώνει το παζλ του Q50 Eau Rouge αποκαλύπτοντας τις προδιαγραφές του κινητήρα που το εξοπλίζει και κάνοντας έτσι, ακόμα ένα βήμα προς την παραγωγή μιας εξίσου σκληροπυρηνικής έκδοσης.

Αναλυτικότερα, το ιαπωνικό πρωτότυπο sports sedan εξοπλίζεται με ένα εξακύλινδρο διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με χωρητικότητα 3,8 λίτρων με απόδοση 568 ίππων και 600 Νm ροπής.

Η κίνηση μεταδίδεται μόνιμα και στους τέσσερις τροχούς με κατανομή 50/50 ενώ το σύνολο συμπληρώνεται από ένα αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων.

Ως αποτέλεσμα το Q50 Eau Rouge ολοκληρώνει τη διαδικασία από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα 290 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024