Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
L. Hamilton: Οι νέοι κανονισμοί θα

L. Hamilton: Οι νέοι κανονισμοί θα «ανακόψουν» την Red Bull

Ο Βρετανός "βλέπει" στους νέους κανονισμούς ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σταματήσει η "βασιλεία" της Red Bull.

Ως ευκαιρία, να διακοπεί το σερί της Red Bull βλέπει ο οδηγός της Mercedes τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν.

«Αν επρόκειτο για μία μετεξέλιξη των φετινών μονοθεσίων θα ήταν πολύ δύσκολο να νικηθεί η Red Bull, καθώς δείχνουν να βρίσκονται πολύ μπροστά», δήλωσε ο L. Hamilton.

«Είμαι χαρούμενος που όλα ξεκινούν και πάλι από το μηδέν καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η Red Bull θα κατέληγε να έχει το πέμπτο, το έκτο, το έβδομο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Βρετανός οδηγός.

Σε ό,τι αφορά τους νέους κανονισμούς οι οποίοι μεταξύ -πολλών- άλλων επαναφέρουν τους turbo κινητήρες στο λεξιλόγιο της F1 και μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση καυσίμου, o Lewis Hamilton δήλωσε “συνηθισμένος”.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Βρετανός: «Ίσως να υπάρξουν περισσότερες απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο ήδη κάνουμε. Θα δούμε κάποια πράγματα στον εξομοιωτή ενώ, θα υπάρξουν και κάποια στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε».

«Γενικώς δεν ανησυχώ για τις αλλαγές (αναφορικά με το όριο καυσίμων στα 100 λίτρα ανά αγώνα), ακριβώς επειδή κάτι ανάλογο έκανα και τη χρονιά που μας πέρασε. Θα είναι παρόμοια την νέα σεζόν, ενώ θα εξακολουθούμε να συνεχίζουμε να προσέχουμε τα ελαστικά», κατέληξε ο Βρετανός.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024