Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
M. Schumacher: Σε κατάσταση συναγερμού το οικονομικό κλίμα στην F1

M. Schumacher: Σε κατάσταση συναγερμού το οικονομικό κλίμα στην F1

Οι οικονομικές δυνατότητες των ομάδων και οι πολυέξοδοι κανονισμοί του 2014 έχουν φέρει τη Formula 1 σε κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με τον πρώην πιλότο, Michael Schumacher.

Ο πρώην πιλότος της Mercedes και της Ferrari, Michael Schumacher εξέφρασε την ανησυχία του για την οικονομική κατάσταση στη Formula 1.

Την ώρα που οι ομάδες προετοιμάζονται για τους πιο ακριβούς κανονισμούς που θα ισχύουν το 2014, η Lotus και η Sauber ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα με καθυστερήσεις πληρωμών στους εργαζόμενους και τους προμηθευτές τους.

Αν στο κλίμα που επικρατεί προστεθούν και οι φήμες για συνένωση της Sauber με τη Marussia, είναι πιθανό το grid του 2014 να έχει μόλις δέκα ομάδες και 20 μονοθέσια.

«Πρόκειται για μια κατάσταση συναγερμού. Τα οικονομικά των ομάδων θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, κάτι που αποδεικνύει ότι ακόμη και η Formula 1 δεν είναι απρόσβλητη στην κρίση», δήλωσε ο 44χρονος Γερμανός.

Πάντως, ο ίδιος ο M. Schumacher φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ήταν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους πιλότους για αρκετά χρόνια.

Έχοντας αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση, μίλησε για την οικονομική κατάσταση στη Formula 1 από τη Φρανκφούρτη, όπου μετέβη με το προσωπικό αεροπλάνο του για να αγοράσει έναν συλλεκτικό πίνακα ζωγραφικής.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024