Εκτύπωση

«Γυναίκα και Επαγγελματική Επιτυχία»

«Πώς τα κατάφεραν οι γυναίκες της Google», σε σεμινάριο στην Αθήνα

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2013 16:02   Τελευταία ενημέρωση: 15 Οκτ. 2013 16:02

Δωρεάν σεμινάρια για την συγγραφή βιογραφικού σημειώματος, την προετοιμασία για συνέντευξη καθώς και την προσωπική προβολή του επαγγελματικού προφίλ των Ελληνίδων διοργανώνει η Google στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Google απευθύνει πρόσκληση σε γυναίκες, αλλά και νέους άνδρες και φοιτητές, στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Επαγγελματική Επιτυχία», που θα πραγματοποιηθεί στο the HUB Events, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, στις 12.00 το μεσημέρι.

Εκεί, οι παριστάμενοι θα παρακολουθήσουν την επαγγελματική διαδρομή διακεκριμένων γυναικών και στελεχών της Google. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της Google, που θα δώσουν την ευκαιρία να μάθετε:

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

Η Google δηλώνει πως το σεμινάριο αυτό αποτελεί μέρος της παγκόσμιας προσπάθειάς της για την προώθηση της πολυφωνίας στον τομέα των επιστημών και της μηχανικής, προσπάθεια που υποστηρίζεται με σειρά ενεργειών, από το πρόγραμμα Κ-12 της Google για κορίτσια, μέχρι την οικονομική και πρακτική υποστήριξη προγραμμάτων τεχνολογίας όπως τα Sally Ride Science Festival, FIRST Robotics, Expanding Your Horizons, TechBridge και Citizen Schools.

Για την συμμετοχή σας, απαιτείται εγγραφή στο σεμινάριο «Γυναίκα και Επαγγελματική Επιτυχία» online

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία