Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
hol cloud: γιατί να το επιλέξετε, πώς θα σας ωφελήσει

hol cloud: γιατί να το επιλέξετε, πώς θα σας ωφελήσει

Tο cloud είναι μία από τις λίγες τεχνολογικές τάσεις που, όχι μόνο δικαίωσε τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, αλλά και τον ξεπέρασε με πρωτοφανή τρόπο και ταχύτητα. Στην Ελλάδα, η hellas online ήταν ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που πίστεψε και «αγκάλιασε» το cloud computing, επενδύοντας σημαντικά σε τεχνογνωσία, υποδομές και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Tο cloud είναι μία από τις λίγες τεχνολογικές τάσεις που, όχι μόνο δικαίωσε τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, αλλά και τον ξεπέρασε με πρωτοφανή τρόπο και ταχύτητα.

Στην Ελλάδα, η hellas online ήταν ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που πίστεψε και «αγκάλιασε» το cloud computing, επενδύοντας σημαντικά σε τεχνογνωσία, υποδομές και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των υπηρεσιών hol cloud, η hellas online κατέχει ηγετική θέση στην αγορά που ο ανταγωνισμός ακόμη κινείται «μουδιασμένα» και η ίδια έχει ήδη πελάτες που απολαμβάνουν τα οφέλη του cloud.

Όλα αυτά, δεν τα «ευαγγελίζεται» φυσικά μόνο η εταιρεία, αλλά και οι ίδιοι οι πελάτες της, που σε πρόσφατη ημερίδα («hol cloud: από τη θεωρία στη πράξη» – Gazarte, 17/4/2013) αποτέλεσαν τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο προβολής των καινοτόμων υπηρεσιών.


Δείτε τις παρουσιάσεις της ημερίδας «hol cloud: από τη θεωρία στη πράξη» στο www.hol.gr/cloudevent

Σύμφωνα με τους ίδιους τους τελικούς χρήστες του hol cloud, στοιχεία που διαφοροποιούν τις υπηρεσίες της hellas online είναι τα εξής:

  • Πλήρες portfolio. Χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει από τον εκτός Ελλάδας ανταγωνισμό (ίσως μόνο με αυτόν να μπορεί να συγκριθεί), το cloud portfolio της hellas online περιλαμβάνει εξαιρετικά προηγμένες υπηρεσίες. Ξεκινώντας με virtual servers (VCS) και προχωρώντας σε λύσεις Storage και Backup as a Service, η εταιρεία παρέχει πλέον και προηγμένες υπηρεσίες Disaster Recovery as a Service, Desktop as a Service (desktop virtualization), αλλά και Security as a Service. Ένα one-stop-shop για τις ανάγκες κάθε πελάτη που συνδυάζεται και από ένα end-to-end Service Level Agreement!
  • Αξιοπιστία και υποδομή. Με εξαιρετική υποδομή τόσο σε επίπεδο datacenter, όσο και σε επίπεδο συνδέσεων, η hellas online προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό που λειτουργεί ακριβώς όπως απαιτούν οι πελάτες της.
  • Συνεργάτες. Όταν θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο, η συνεργασία με τους καλύτερους είναι μονόδρομος. Έτσι, η συνεργασία με εταιρείες όπως η Intracom Telecom, η Cisco, η VMware, η NetApp, η Asigra και η Desktone, συνέβαλαν στη δημιουργία μίας από τις πιο άρτιες υποδομές για cloud υπηρεσίες.
  • Μοναδική έμφαση στην ασφάλεια. Ακούγοντας τους πελάτες της, η hellas online κατάφερε να μετατρέψει τον έμφυτο προβληματισμό για θέματα security, σε ένα από τα πλεονεκτήματα της μετάβασης! Με ενσωματωμένη ασφάλεια σε κάθε βήμα, λειτουργίες όπως το backup (και όχι μόνο) είναι πιο ασφαλείς σε σχέση με την τακτική που ακολουθούσε ενδεχομένως μια επιχείρησή μέχρι σήμερα. Η πιστοποίηση ISO 27001 επιβεβαιώνει την προσήλωση της hellas online στο θέμα της ασφάλειας.
  • Τοπική παρουσία. Ναι, το cloud είναι «κάπου εκεί έξω», αλλά στην περίπτωση της hellas online αυτό το «κάπου» είναι πολύ συγκεκριμένο και επί ελληνικού εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δεις και να «αγγίξεις» αυτήν την τεράστια επένδυση, να μην έχεις αμφιβολία για το επίπεδο της ποιότητας και της αξιοπιστίας της και, φυσικά, να μην σε απασχολούν θέματα συμμόρφωσης και κανονιστικά πλαίσια που αφορούν τη θέση των δεδομένων.
  • Πελατοκεντρική προσέγγιση και υποστήριξη. Στην hellas online, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος. Αυτό σημαίνει ότι προτεραιότητα της εταιρείας είναι να εξυπηρετεί σε προσωπικό επίπεδο κάθε πελάτη, ακούγοντας τις προσωπικές του ανάγκες και επιλύοντας τυχόν προβλήματα, χωρίς να δίνει «one size fits all» λύσεις.

Οι υπηρεσίες cloud computing εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευελιξία, χαμηλότερο κόστος, άμεση κλιμάκωση και πρόσβαση από παντού (π.χ. μέσω Internet ή ιδιωτικού ιδεατού δικτύου hol MPLS VPN).

Υιοθετώντας υπηρεσίες hol cloud κερδίζετε κάποια ακόμα βασικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Πιο γρήγορο time-to-market
  • Εργαλεία για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών
  • Απελευθέρωση πόρων
  • Ευκολότερο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών με συνεργατικό τρόπο
  • Αύξηση της παραγωγικότητας
  • Ξεκάθαρα και προβλέψιμα κόστη για πιο εύκολο προγραμματισμό του cash flow.

Μάθετε περισσότερα για το hol cloud στο www.hol.gr/ ή στο 13845.

Δείτε τις παρουσιάσεις της ημερίδας «hol cloud: από τη θεωρία στη πράξη» στο www.hol.gr/cloudevent

hellas online

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024